Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Röntgensjuksköterska/sjuksköterska till Röntgenkliniken Bröstenheten Mammografi

Refnr: 20190308
Bröstenheten i Västmanland är en enhet i framkant. Tillsammans med kirurgen har vi en välfungerande bröstutredningsprocess med snabba flöden för patienten. Vår kollega går nu i pension och därför söker vi dig som vill bli vår nya kollega. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med många möten och möjlighet till utveckling i din profession. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. 


Arbetsuppgifter

Som röntgensjuksköterska/sjuksköterska kommer du att arbeta med mammografiska hälsokontroller och klinisk mammografi inklusive ultraljud. I arbetet ingår det även att finnas tillgänglig på telefontid och vi roterar mellan de olika arbetsuppgifterna. Arbetet är stimulerande och du möter många patienter där du på kort tid ska etablera en god kontakt samt genomföra undersökningen på ett professionellt sätt.

Arbetstiden på mammografin är dagtid måndag-fredag. För närvarande har vi kvällsöppet en kväll/vecka. 

Som legitimerad sjuksköterska kommer du att få strålskyddsutbildning anordnad internt.

 

Om arbetsplatsen

Bröstenheten består av mammografimottagningen som utför radiologisk bröstdiagnostik och kirurgklinikens bröstmottagning. Mammografin är en helt digital enhet med ett nära samarbete med kirurgen och här finns en samlad kompetens. Mammografin bedriver hälsokontroller, så kallad screening, samt klinisk mammografi för hela länet. Varje år kallas ca 28 000 kvinnor mellan 40-74 år för screeningundersökning och vi utför ca 3 500 kliniska undersökningar inklusive ultraljud, punktioner och MR.

På mammografin är vi ca 18 medarbetare som består av röntgensjuksköterskor/sjuksköterskor, läkare, röntgenbiträde och medicinska sekreterare. Vi vill fortsätta vara en enhet i framkant och värdesätter utvecklings-/ och förbättringsarbete där du som medarbetare bidrar.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska eller sjuksköterska. Du bör ha god datorvana då verksamheten är helt digitaliserad.

Som person är du lugn, trygg och har förmågan att på kort tid skapa ett förtroendeingivande möte med de personer som besöker oss, vid såväl hälsoundersökning som i det kliniska arbetet. Du har lätt att anpassa dig till nya omständigheter, kan växla i arbetstempo och snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt.

Eftersom vi har ett stort flöde av patienter behöver du gilla ett högt tempo, vara strukturerad och kunna prioritera i ditt arbete. Du är omtänksam, har lätt för att samarbeta och tillför arbetsglädje i teamet. Du vill bidra till verksamhetens utveckling, kommer med idéer och tar initiativ i ditt arbete.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 22 april 2019.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Marie Cederberg
Enhetschef
021-17 36 91
marie.cederberg@regionvastmanland.se

Sara Widenberg
Arbetsledare
021-17 49 44
sara.widenberg@regionvastmanland.se

Inga-Lena Jonsson
Vårdförbundet
021-17 30 00
inga-lena.jonsson@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor