Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Röntgensjuksköterska till Röntgenkliniken i Västerås

Refnr: 20200060

Det händer mycket på Röntgenkliniken i Västmanland och vi arbetar kontinuerligt med att utvecklas för att vara en klinik i framkant. Diagnostik är en viktig del av vårdkedjan och vårt arbete skapar förutsättningar för en god vård. Vi vill nu förstärka vår personalgrupp med ytterligare några Röntgensjuksköterskor.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Om arbetsplatsen

Röntgenkliniken Västmanland har verksamhet på länets alla fyra sjukhus. På kliniken arbetar totalt ca 180 medarbetare. Den största avdelningen finns i Västerås. Där hanterar vi röntgenundersökningar inom datortomografi, magnetkamera, konventionell (slätröntgen och genomlysning), ultraljud och angiografi. I vår bygger vi om och installerar två nya avancerade datortomografer. Där utför vi sedan förra året avancerade undersökningar som kranskärl/hjärtan och olika former av DT-ledda interventioner. På vår angiografi har vi förra året fått ett helt nytt, fräscht labb och startat med TACE, en behandlingsform av levertumörer och även embolisering av prostata. På Magnetkameran har vi samarbetet med Bröstenheten och utvecklar hela tiden våra metoder. På Konventionell röntgen pågår flera viktiga utvecklingsinsatser. Det händer mycket spännande på kliniken!

Vi erbjuder dig:

  • En arbetsplats som kännetecknas av en öppen och trivsam atmosfär.
  • En arbetsplats med bra arbetsmiljö och nöjda medarbetare, där vi arbetar tillsammans.
  • Ett tydligt och väl inarbetat introduktionsprogram för nyanställda röntgensköterskor där vi ser till. dina förkunskaper och anpassar det efter dina förutsättningar.
  • Kontinuerlig utveckling.

Se mer om dina förmåner som anställd hos Region Västmanland här:
https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

 

Arbetsuppgifter

Hos oss utför du undersökningar självständigt eller tillsammans med en annan röntgensköterska, undersköterska eller läkare. Du roterar mellan olika placeringar på avdelningen. Vi är helt digitala och arbetar med våra flöden i Sectras Ris och Pacs. Tjänsten innefattar jourarbete vilket innebär tjänstgöring såväl dag som natt och helg. Som röntgensjuksköterska hos oss erbjuder vi varierande arbetsuppgifter inom våra olika modaliteter. Du kommer att ingå i ett härligt team där vi tillsammans skapar ett gott arbetsklimat, en bra arbetsmiljö och en god vård.

Se en film om Röntgenkliniken här:
https://www.youtube.com/watch?v=4zMvd6vsgwo&feature=youtu.be

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska, nyexaminerad eller rutinerad, som vill arbeta tillsammans med oss i ett härligt gäng. Du har svensk legitimation och har goda kunskaper i svenska språket. Vi är en utvecklingsintensiv verksamhet, därför ser vi att du trivs att arbeta i sådan miljö och att du brinner för röntgen och patientmöten lika mycket som vi! För oss är det också viktigt att bibehålla en god arbetsmiljö med arbetsglädje och en bra teamkänsla!


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid eller deltid. Möjlighet till enbart nattarbete finns.

Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 15 mars 2020.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Caroline Bosell
Tf Enhetschef
021-17 36 03
caroline.nyberg@regionvastmanland.se
Inga-Lena Jonsson
Vårdförbundet
021-17 30 00
inga-lena.jonsson@regionvastmanland.se

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor