Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Röntgensjuksköterska till Röntgenkliniken i Sala

Refnr: 20190648

Vill du jobba med en unik blandning av omvårdnad, medicin och teknik i en trevlig familjär miljö med stort kunnande? Då kanske det är dig vi söker. 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som röntgensköterska får du en unik blandning av omvårdnad, medicin och teknik. Du utför de flesta undersökningar självständigt eller tillsammans med en annan röntgensköterska, undersköterska eller läkare. Avancerad teknisk apparatur och datorer är viktiga arbetsredskap i vår digitala miljö. Det är ett varierande arbete och trenden går mot en alltmer specialiserad teknisk utveckling. Vår klinik kännetecknas av en öppen och trivsam atmosfär, med bra arbetsmiljö och nöjda medarbetare. Vi har ett väl inarbetat introduktionsprogram för nyanställda röntgensköterskor för att skapa trygghet och trivsel. Som nyanställd ger vi dig en individanpassad upplärning.


Om arbetsplatsen

I Sala kommer du bli del av ett team på 4 medarbetare. Hos oss är det en trevlig och familjär atmosfär och vi ser att du som söker är lugn och har en god samarbetsförmåga. Röntgen Sala har ett skelettlab och har öppet måndag-fredag 07.30-16.15. Stängt alla röda dagar. Sala sjukhus ligger med fem minuters gångavstånd från tågstationen. Tåg från Västerås tar ca 30 minuter.

Röntgenkliniken är en länsövergripande verksamhet (Västerås, Köping, Sala och Fagersta) och utför akut samt planerad röntgenverksamhet. Hela kliniken är digitaliserad och hanterar sedvanliga röntgenundersökningar inom uro-gastro, skelett, datortomografi, mammografi, ultraljud, intervention och MR. På kliniken arbetar 180 engagerade medarbetare som utför ett kvalitativt och professionellt arbete. Vi arbetar med det viktigaste vi vet, att bidra till att våra patienter får de allra bästa förutsättningarna och en omvårdnad som alltid utgår ifrån våra patienters behov.

Vi hanterar ca 150 000 patientbesök per år vilket ställer höga krav på våra processer. Vi måste ständigt arbeta med att optimera vårt patientflöde för snabbare och säkrare hantering. För att gå i takt med den snabba tekniska utvecklingen inom röntgen måste vi ständigt hålla oss ajour och omsätta de nya kunskaperna i smarta kompetensutvecklingsinsatser. Röntgenkliniken jobbar systematiskt med kvalitet, vi är sedan i våren 2016 certifierade.

På röntgenkliniken utvecklas du ständigt i din profession, vi erbjuder alla anställda kontinuerlig utbildning. Vi jobbar med att förbättra vår verksamhet och ser gärna att du som anställd medverkar till detta. Vi tror på samverkan och att det utvecklar såväl individ som verksamhet.

Se en film om Röntgenkliniken


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Du har goda medicinska och tekniska kunskaper och goda kunskaper i svenska såväl muntligt som skriftligt.

Som röntgensjuksköterska arbetar du både självständigt och tätt ihop med undersköterskor, sjuksköterskor och läkare. Vi ser därför att du har förmågan att strukturera ditt angreppssätt för dina arbetsuppgifter samt att du har en mycket god samarbetsförmåga. Du relaterar dig till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Jobbet innefattar stressiga situationer där du måste hålla dig lugn, stabil och kontrollerad.

Du som är utbildad sjuksköterska i annat EU-land och har kunskaper i svenska ansöker som svensk legitimation som sjuksköterska på Socialstyrelsens hemsida.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, Deltid 50%. Tillträde efter överenskommelse.

Du som är intresserad av arbete hos oss är välkommen att auskultera på kliniken.

 

Välkommen med din ansökan senast 31 oktober 2019

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Vänligen bifoga yrkeslegitimation med din ansökan.

 

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Malin Ågren
Arbetsledare
0221–26136

Henrik Drott
Enhetschef
021-17 51 36

Maria Sjökvist Svensson
Vårdförbundet
0221-261 32

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor