Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Röntgensjuksköterska angiografi/intervention till Röntgenkliniken

Refnr: 20190080

Vill du arbeta i en toppmodern miljö och bli en del av vårt härliga team? Nu utökar vi vår verksamhet med ytterligare en röntgensjuksköterska med erfarenhet av angiografi/ intervention. Är du vår nya kollega? 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som röntgensjuksköterska på intervention får du en unik blandning av omvårdnad, medicin och teknik. Vår interventionsverksamhet befinner sig just nu i en spännande tillväxtfas och utvecklas med flera nya metoder och undersökningar. Därför behöver vi förstärka vårt team med ytterligare en erfaren röntgensjuksköterska. I Västerås utför vi många olika typer av interventionella procedurer i samarbete med flera olika kliniker (kärlkirurgi, urologi, gyn, onkologi, övre GI-kirurgi m fl). Med huvudplacering på intervention kommer du att vara en del av ett välfungerande team med röntgensjuksköterskor, undersköterskor och läkare, och du kommer även att vara delaktig i klinikens övriga röntgenverksamhet. Du kommer att få arbeta i nyrenoverade lokaler med ett nytt toppmodernt interventionslabb som kommer att installeras vintern 2018/2019.
Fortlöpande utbildning och kompetensutveckling för alla teammedlemmar är en självklar del av vår verksamhet.


Om arbetsplatsen

Röntgenkliniken har länsövergripande verksamhet och utför akut samt planerad röntgenverksamhet. Kliniken hanterar sedvanliga röntgenundersökningar inom uro-gastro, skelett, datortomografi, mammografi, ultraljud, intervention och MR. På kliniken arbetar 180 engagerade medarbetare som utför ett kvalitativt och professionellt arbete. Vi arbetar med det viktigaste vi vet; att bidra till att våra patienter får de allra bästa förutsättningarna och en omvårdnad som alltid utgår ifrån våra patienters behov. Vi hanterar ca 120 000 patientbesök per år vilket ställer höga krav på våra processer. Vi måste ständigt arbeta med att optimera vårt patientflöde för snabbare och säkrare hantering. För att gå i takt med den snabba tekniska utvecklingen inom röntgen måste vi ständigt hålla oss á jour och omsätta de nya kunskaperna i smarta kompetensutvecklingsinsatser.

På röntgenkliniken utvecklas du ständigt i din profession. Vi erbjuder alla anställda kontinuerlig utbildning. Vi jobbar med att förbättra vår verksamhet och ser gärna att du som anställd medverkar till detta. Vi tror på samverkan och att det utvecklar såväl individ som verksamhet.

Vår klinik kännetecknas av en öppen och trivsam atmosfär, med bra arbetsmiljö och nöjda medarbetare. Vi har ett väl inarbetat introduktionsprogram för nyanställda röntgensköterskor för att skapa trygghet och trivsel för både gamla och nya medarbetare. Som nyanställd ger vi dig en individanpassad upplärning.

Se en film om Röntgenkliniken här.https://www.youtube.com/watch?v=4zMvd6vsgwo&feature=youtu.be


Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad röntgensjuksköterska med god erfarenhet av angiografi/intervention. Du har lätt för att leda, planera och prioritera ditt arbete. Du kan skilja på det personliga och på det professionella och eftersträvar ett gott bemötande till patienter och kollegor. Du arbetar bra i team, har goda kunskaper i svenska och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har ett professionellt förhållningssätt och är en lojal medarbetare. 


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2019.

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Henrik Drott
Enhetschef
021-17 51 36

Katarina Ramos Leandersson
Arbetsledare
021-17 64 49

Anette Östling
Arbetsledare
021-17 63 77

Inga-Lena Jonsson
Vårdförbundet
021-17 30 00
inga-lena.jonsson@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor