Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Reumatolog till Västmanlands sjukhus Västerås

Refnr: 20190791

 

Reumatologkliniken vann nyligen arbetsmiljöpriset Solrosen 2019, Regionens bästa arbetsplats. Vi är 6 överläkare, 2 specialistläkare och 3 ST-läkare. Vi söker nu en specialistläkare för att säkra framtidens kompetensförsörjning.

 

Verksamhet

Reumatologkliniken har ett regionövergripande ansvar för utredning och behandling av patienter med autoimmuna led- och bindvävssjukdomar. Verksamheten bedrivs främst via öppenvården, reumatologmottagningen på Västmanlands sjukhus i Västerås.
Vi har även tillgång till 2-4 slutenvårdsplatser, dagvårdsplatser och 6 platser för infusionsbehandlingar. Kliniken har dessutom en välfungerande rehabenhet som består av arbetsterapi och sjukgymnastik som utöver dagvårdsrehabilitering ingår i teamarbetet såväl inom sluten- som öppenvården.  

 

Kvalifikationer

Legitimerad läkare med specialistkompetens i reumatologi. Vi ser gärna att du har goda reumatologiska erfarenheter samt fleråriga erfarenheter om behandling med biologiska läkemedel. Du värdesätter kvalitetsarbete och har god vana med registrering av patienter i Svensk Reumatologis Kvalitetsregister. Du är flexibel, lojal, jobbar effektivt, prioriterar patientarbete och bidrar till fortsatt god arbetsmiljö.
Du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift.

 

Anställningsvillkor

Heltid eller deltid. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 31 januari 2020.

 

Kontaktpersoner

Milad Rizk
Verksamhetschef Reumatologkliniken
021-17 55 49
Mats Stenberg
Läkarföreningen
021-17 51 40

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor