Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Reseplanerare till Kollektivtrafikförvaltningen

Refnr: 20180290

Är du en flexibel problemlösare som gillar utmaningar? Vi på Kollektivtrafikförvaltningen söker nu en positiv och driven reseplanerare som vill bli en del av vårt team. Är du vår nya kollega?

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som reseplanerare hos oss kommer du arbeta med beställningsmottagning, trafikledning, planering och efterbehandling för bland annat skol- och omsorgsresor. I dagsläget arbetar vi i systemen Planet och HD Skol.                       

Om arbetsplatsen                        

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare. Regionens huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kollektivtrafikförvaltningen i Västmanland är organiserat under Region Västmanland. Vårt uppdrag är att identifiera och möta medborgarnas behov av kollektivtrafik på kort och lång sikt. Vår vision är att skapa ett effektivt kollektivtrafiksystem som är konkurrenskraftig och bidrar till landsbygdens, kommunernas och regionens utveckling.

VL är det gemensamma varumärket under vilket Kollektivtrafikförvaltningen i Västmanland och AB Västerås Lokaltrafik (ABVL) tillsammans marknadsför kollektivtrafikresandet i Västmanland. Kollektivtrafikförvaltningen är en del av Region Västmanland och AB Västerås Lokaltrafik är ett helägt dotterbolag till Region Västmanland. För att göra det enkelt för kunder och resenärer kallar vi oss helt enkelt VL när vi är tillsammans.

Kollektivtrafikförvaltningen ansvarar för sjukresor, färdtjänst, särskild skolskjuts, Flexlinjen och andra samhällsbetalda resor.

 

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning är ett krav för tjänsten. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet som reseplanerare eller beställningsoperatör. Du har god datavana, gärna i system som samordnar anropsstyrda persontransporter. Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift är ett krav.

Som person är du trygg och stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra och är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande. Vi ser även att du är lösningsorienterad och kan ta egna initiativ. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt och kan lätt anpassa dig till nya omständigheter.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Provanställning kan tillämpas. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 15 april 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Victoria Nilsson
Enhetschef
021-17 46 96

Eva Frank Gredeholt
Enhetschef
021-17 54 68

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor