Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Reseplanerare till Kollektivtrafikförvaltningen

Refnr: 20190374

Är du en flexibel problemlösare som gillar utmaningar? Vi på Kollektivtrafikförvaltningen söker nu en positiv och driven reseplanerare som vill bli en del av vårt team. Är du vår nya kollega?

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som reseplanerare hos oss kommer du arbeta med beställningsmottagning, trafikledning, planering och efterbehandling för bland annat skol- och omsorgsresor. I dagsläget arbetar vi i systemen Planet och HD Skol.                       

Om arbetsplatsen                        

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare. Regionens huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kollektivtrafikförvaltningen i Västmanland är organiserat under Region Västmanland. Vårt uppdrag är att identifiera och möta medborgarnas behov av kollektivtrafik på kort och lång sikt. Vår vision är att skapa ett effektivt kollektivtrafiksystem som är konkurrenskraftigt och bidrar till landsbygdens, kommunernas och regionens utveckling.

VL är det gemensamma varumärket under vilket Kollektivtrafikförvaltningen i Västmanland och Svealandstrafiken AB tillsammans marknadsför kollektivtrafikresandet i Västmanland. Kollektivtrafikförvaltningen är en del av Region Västmanland och AB Svealandstrafiken AB är ett delägt dotterbolag i Region Västmanland. För att göra det enkelt för kunder och resenärer kallar vi oss helt enkelt VL när vi är tillsammans.

Kollektivtrafikförvaltningen ansvarar för sjukresor, färdtjänst, särskild skolskjuts, flexlinjen och andra samhällsbetalda resor.

 

Kvalifikationer

Du som söker har en fullständig gymnasial utbildning. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet som reseplanerare eller beställningsoperatör. Du har god datavana, är bekväm med Officepaketet och är med fördel bekant med system som samordnar anropsstyrda persontransporter. Vår branch utvecklas ständigt varav du bör se positivt på IT-utveckling och nya vertyg i din roll hos oss. Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift är en förutsättning för denna roll.

Som person är du trygg och stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra och är lugn och tillmötesgående. Vi kommer lägga stor vikt vid att du är lösningsorienterad och kan ta egna initiativ. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt och kan lätt anpassa dig till nya omständigheter.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Provanställning kan tillämpas. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 26 maj 2019.

Vi planerar att genomföra intervjuer 4/6 samt 11/6.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Eva Frank Gredeholt
Enhetschef
021-17 54 68

Victoria Nilsson
Enhetschef
021-17 46 96

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor