Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Registrator/dokumentcontroller till Centrala diariet

Refnr: 20190722

Centrala diariet står inför nya utmaningar som innefattar både digitalisering och nytt ärende- och dokumenthanteringssystem. Som registrator/dokumentcontoller hos oss får du chansen att vara med och driva utvecklingen kring detta. Om du är en utvecklingsorienterad person med stort intresse för dokumenthantering och diarieföring så kan detta vara den rätta tjänsten för dig!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som registrator/dokumentcontroller vid regionens Centrala Diarium ansvarar du tillsammans med vår huvudregistrator för den dagliga registreringen och expedieringen av ärenden och handlingar, postöppning samt e-post i myndighetsbrevlådan. Du arbetar på diariets expedition och svarar på frågor och stöttar våra kärnverksamheter i dokument- och ärendehanteringsprocessen.

Regionen är redan igång och planerar för att under 2020-21 införa ett nytt ärende- och dokumenthanteringssystemet. Som registrator/dokumentcontoller kommer du att få en viktig roll i utvärderingen av upphandlingen och framför allt i den kommande implementeringsfasen. Vi ser att du kommer att vara en drivande part i arbetet med att ta fram nya instruktioner, rutiner och arbetssätt. Du kommer att ha ett stort ansvar för införandet på Centrala Diariet, men även för att stödja, informera och utbilda regionens medarbetare på andra enheter. En del av tjänsten kan komma att övergå till förvaltningsarbete.


Om arbetsplatsen

Centrala diariet är en del av verksamheten arkiv, diarium och skanning som ingår i Centrum för Administration, en del av Regionkontoret. Du välkomnas till en arbetsgrupp bestående av arkivarier, arkivassistenter och registratorer. Regionarkivet samt Skanningscentralen finns på Eriksborg, Västerås och det Centrala diariet i Regionhuset, Västerås.

Vi erbjuder dig:

  • möjlighet att driva utveckling inom dokument- och ärendehantering
  • kontinuerlig kompetensutveckling
  • ett meningsfullt arbete där du får skapa ordning och reda

Läs mer om regionens förmåner här: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/


Kvalifikationer

Du har en godkänd gymnasieutbildning samt utbildning i diarieföring och förvaltningsrätt, alternativt diplomerad registrator. Vidare ser vi att du har erfarenhet av arbete som registrator/dokumentcontroller inom offentlig sektor. Du har även arbetat i ett modernt dokument- och ärendehanteringssystem och har ett driv för att genomföra ett projekt och utvecklingsarbete. Du formulerar dig väl i tal och skrift och är bekväm med att prata inför grupp.

Det är viktigt att du har goda kunskaper om arkiv-, offentlighets- och sekretesslagstiftning samt ärende- och dokumenthanteringssystem. Vi ser positivt på om du har erfarenhet av arbete med informationshantering samt har erfarenhet av förbättringsarbete inom informationshantering.

De personliga egenskaper vi värdesätter högt är att du lätt kan samarbeta med olika människor, att du är flexibel, tar egna initiativ samt är kvalitetsmedveten. Du är dessutom serviceinriktad med ett konsultativt förhållningssätt och har en utvecklingsinriktad sida som du omsätter i handling. Som dokumentcontroller kommer du få diverse frågor om dokumenthantering och det krävs att du gillar att företräda ditt expertområde i olika sammanhang.


Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid.

Välkommen med din ansökan senast 24 november 2019.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Jan Hallberg
Administrativ direktör
021-17 51 45
Thomas Lund
Vision
021-17 61 79

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum
Arkivarie till Regionarkivet Västerås 2019-11-08

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor