Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Regionövergripande BT/ST-Studierektor

Refnr: 20200557

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Vi söker en engagerad regionövergripande BT/ST-studierektor i Region Västmanland med en omfattning om 50% och med möjlighet att kombinera med en tillsvidareanställning inom grundprofession eller doktorand/forskare inom Region Västmanland.

 

Arbetsuppgifter

Uppdraget innebär att arbeta övergripande med kvalitets- och utvecklingsfrågor inom läkarnas specialiseringstjänstgöring (ST) inklusive bastjänstgöring (BT) genom samverkan med samtliga aktörer involverade i ST. Det rör allt från media och myndigheter till region- och sjukvårdsledning, utbildnings- och forskningsorganisation samt enskilda aktörer som chefer, studierektorer, handledare, ST-läkare och arbetssökande.

Som regionövergripande BT/ST-Studierektor i Region Västmanland leder du Studierektorskollegiets arbete med ST i Region Västmanland. Du samverkar nära med övriga ST-Studierektorer och utbildningssekreteraren för det interna utbildningsprogrammet för ST, med målet att upprätthålla en ST för läkare med hög och jämn kvalitet. Du har även samverkan med övriga studierektorer samt AT/BT-chef för en röd tråd genom hela läkarens utveckling till färdig specialist i Region Västmanland. Du ansvarar tillsammans med AT/BT-chefen för Region Västmanlands utveckling av den nya tjänsten Bastjänstgöring för läkare (planerad start 2021).

I uppdraget ingår att planera och genomföra utvärdering och förbättringsarbete på området, inklusive externa granskningar av ST-utbildningens kvalitet.

Tjänsten är en deltidstjänst inom Centrum för innovation, forskning och utbildning (CIFU) vid Region Västmanlands studierektorskansli. Där samverkar du med studierektorer för Region Västmanlands övriga grundutbildningar och utbildningstjänster. Du deltar även vid utbildningsenhetens arbete med utbildningar riktade mot ST, såsom handledarutbildningar för läkare.

 

Kvalifikationer

Specialistkompetent läkare med genomgången handledarutbildning. Erfarenhet av utbildningsfrågor som AT-studierektor, ST-studierektor eller annan pedagogisk tjänst liksom forskningsmeriter är meriterande. Du ska ha god förmåga att arbeta med andra människor och kommunicera såväl muntligt som skriftligt på ett bra och tydligt sätt. Du kan driva, leda och motivera på ett effektivt sätt som skapar engagemang och delaktighet. Du har en god organisationsförmåga och ett engagemang i utbildningsfrågor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Anställningsvillkor

Tidsbegränsat förordnande på 50% vid Studierektorskansliet inom CIFU med möjlighet till förlängning, kombinerat med en tillsvidareanställning inom din grundprofession. Alternativt finns möjlighet att kombinera med doktorand/forskare inom Region Västmanland.

Tillträde 15 januari 2021 eller efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 2 november 2020.

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Johanna Tångring
Verksamhetschef
021-17 55 50
johanna.tangring@regionvastmanland.se
Ulrika Foldevi
ST-studierektor
021-17 36 10
Joanna Bergh
Läkarföreningen
021-17 51 40

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor