Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Region Västmanland söker programchef

Refnr: 20180138

Nu tar vi nästa steg mot bästa möjliga akutsjukvård. Vill du leda arbetet med vårt nya akutsjukhus?

Vårt mål är att även fortsatt vara rankat som ett av landets bästa länssjukhus. För att göra det möjligt bygger vi nu ett nytt akutsjukhus för att stå rustade för framtidens vårdbehov och stärka vårt forsknings- och utvecklingsuppdrag.

Vi söker nu en programchef som ska ansvara för den övergripande samordningen av projektet Akutsjukhus Västerås. Ett projekt som kommer stärka våra spetsområden, utveckla våra arbetssätt och erbjuda våra invånare den bästa möjliga akutsjukvården. Det är kanske dig vi söker?

 

Arbetsbeskrivning

Uppdraget som programchef innebär att övergripande leda och samordna det arbete som bedrivs inom projektkontoret verksamhet och projektkontoret byggnation för ett av de största utvecklingsprojekten inom offentlig verksamhet de kommande åren. I programarbetet ingår projektchefer från båda kontoren där programchefens ansvar blir att vara den sammanhållande länken. Programchefen rapporterar vid styrgruppens möten och kontrollerar att de underlag som arbetats fram är samordnade och tillräckligt genomarbetade.

Rapporteringen ska alltid inkludera:

  • Beskrivning av arbetet
  • Avstämning av tidsplan
  • Avstämning ekonomi
  • Genomförda riskanalyser
  • I programchefens ansvar ingår att löpande informera regionstyrelsen om hur programmet utvecklas.
  • Programchefen kommer även att delta i fackligt samråd när ärenden rörande Akutsjukhus Västerås behandlas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är senior projektledare med erfarenhet från stora projekt och kännedom om hälso- och sjukvård. Du har en examen på högskolenivå som ingenjör, ekonom eller vårdbakgrund med adekvat påbyggnad.

Du har gedigen erfarenhet av större samhällsbyggnadsprojekt, gärna med tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen inom vårdsektorn. Du är väl insatt i ekonomistyrning och innehar en god överblick av hälso- och sjukvård. Erfarenhet av politiskt styrda organisationer är meriterande.

Som person är du strukturerad och har erfarenhet att ta ansvar för och leda stora och komplexa processer. Du har mycket goda samarbets-och ledarskapsegenskaper och har lätt för att kommunicera på ett tydligt sätt med de olika aktörerna inom bygg- och entreprenadbranschen, övriga samarbetspartners och hälso- o sjukhusvård.

Du är van att använda IT som verktyg och talar och skriver obehindrat på svenska. Vidare är du uthållig, har en ekonomisk medvetenhet samt handlar i enlighet med de fattade besluten. Du har en ambition att hjälpa andra och leverera lösningar.

 

Arbetsvillkor

Anställningsform och villkor kan anpassas och fastställs efter överenskommelse

 

Välkommen med din ansökan senast den 15 april

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Marianne Bergendal
Förvaltningsdirektör
021-17 40 20

Mikael Larzon
Sveriges ingenjörer
021-17 46 18

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor