Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Psykolog/socionom/sjuksköterska med psykiatrikompetens till Sala Väsby vårdcentral

Refnr: 20190030

Vi utökar vår personalgrupp och söker två medarbetare till vårt psykosociala team. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Primärvårdens psykosociala mottagning för vuxna på Sala Väsby vårdcentral erbjuder psykologisk bedömning och behandling vid psykisk ohälsa och psykisk sjukdom av lindrig och måttlig art och grad som t.ex. ångest- och depressionstillstånd samt råd och stöd vid stress- och krisreaktioner samt vid sömnsvårigheter. Insatserna kan ske både individuellt och i grupp. Vår vårdcentral ingår också i ett spännande projekt med införande av internetbehandling. På vårdcentralen sker en del internt arbete på tvärprofessionell nivå, bland annat i team omkring patienter som riskerar eller har hamnat i längre sjukskrivningsperiod samt omkring patienter med smärtproblematik. Samverkan internt med övriga personalkategorier och externt med olika samarbetspartners. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet. 

Om arbetsplatsen

Sala Väsby vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Till verksamheten finns en mottagning i Västerfärnebo som bemannas av distriktssköterska. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Sala Väsby vårdcentral ligger centralt belägen i Sala med några minuters gångavstånd från resecentrum. På enheten finns ca 33 medarbetare och vi ansvarar för drygt 12700 listade patienter. Då samtliga yrkeskategorier är samlade i samma byggnad gör det oss till en kunnig och attraktiv enhet med mycket god stämning och utvecklingsvilja. Inom en snar framtid kommer vi bygga om vår vårdcentral till nya och fräscha lokaler i projektet Sala Närsjukhusområde.

Sala Väsby vårdcentral erbjuder dig

  • Stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter.
  • En arbetsplats där du får vara en del av vårdcentralens utveckling. Varje vecka har vi en timme avsatt för alla medarbetare att delta i utvecklingsarbete.
  • Hjälp och stöd i din yrkesroll av chefer och kollegor.
  • Trygg anställning med möjlighet till kompetensutveckling.
  • Fördelaktiga personalförmåner, läs mer här: https://www.regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog, socionom eller sjuksköterska med psykiatrikompetens. Du behöver ha minst den grundläggande psykoterapeututbildningen samt att du har arbetat i yrket mer än fem år. Meriterande om du har legitimerande psykoterapeututbildning samt KBT-kompetens. Du har sedan tidigare erfarenhet av självständigt patientarbete och gärna en bred klinisk erfarenhet från primärvård, annan hälso- och sjukvård och/eller psykiatri. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift och övriga språkkunskaper är meriterande.  Du har grundläggande datakunskaper och gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic då vi jobbar i det systemet.

Som person är du lugn och stabil och i ditt sätt är du professionell och empatisk. Att du är strukturerad, planerande och kan prioritera arbetet på ett effektivt sätt är något vi ser positivt på, likaså att du är uthållig, håller tidsramar och uppnår resultat. Då vi jobbar i team är det viktigt att du både trivs och arbetar bra tillsammans med andra människor. Tillsammans bidrar vi till ett positivt arbetsklimat och till verksamhetens utvecklingsarbete. 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, del- eller heltid, arbetstid dagtid måndag-fredag. Tillträde enligt överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan senast 31 januari 2019.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Louise Berggren
Tf verksamhetschef
0224-584 22

Ann Bruce Lundström
Tf enhetschef
0224-584 38

Margareta Lund
Psykologförbundet
021-17 51 79

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor