Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Psykolog/PTP-psykolog till Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen, Sala

Refnr: 20180275

Vill du arbeta i ett team av olika kompetenser som tillsammans arbetar med barn- och ungdomars psykiska ohälsa? Då är det kanske dig vi söker.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som psykolog hos oss på barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Sala ansvarar du för den psykologiska kompetensen i teamet tillsammans med de övriga psykologerna på mottagningen. I arbetet ingår att göra bedömningar, genomföra psykologisk behandling med familjesamtal, individuella samtal och utredningsarbete. Du ingår i team som består av psykologer, kuratorer, sjuksköterska, läkare och administrativ personal. Vi har ett nätverksinriktat arbetssätt som ofta sker i samverkan med exempelvis skolan, socialtjänsten och andra vårdgrannar. 

 

Om arbetsplatsen

Barn- och ungdomspsykiatrin i Västmanland är en specialistverksamhet för barn och ungdomar 0 – 18 år och deras familjer. Verksamheten består av öppenvårdsmottagningar i Västerås, Köping, Fagersta och Sala. Vi har också länsgemensamma resurser såsom ätstörningsenheten, akutmottagning och slutenvårdsavdelning. Vi möter barn- och ungdomar med psykisk ohälsa, som är i behov av stöd, behandling och utredning. Inom BUP Västmanland arbetar vi med barns och ungdomars behov i fokus. Arbetet utgår från evidensbaserade metoder som har visat sig fungera inom barnpsykiatri.

Vår öppenvårdsmottagning i Sala finns på sjukhusområdet vid dammarna med gångavstång till Resecentrum. På mottagningen arbetar psykologer, kuratorer, sjuksköterska, läkare och medicinsk sekreterare. Vi är ett litet team med en god stämning som välkomnar dig till vår arbetsplats och ser fram emot att få dig som kollega!

 

Vi erbjuder dig:

  • Att vara del i ett mindre team där vi ställer upp för varandra.
  • Ett omväxlande arbete där du arbetar brett med utredning och behandling. 
  • Bra möjligheter till utveckling i din profession, vi erbjuder både kompetensutveckling och handledning utifrån verksamhetens och ditt behov.
  • Ett arbete där du är delaktig i att utveckla en kvalitativ vård med barnet i fokus tillsammans med oss.

 

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad psykolog men välkomnar även dig som söker PTP-tjänstgöring. Det är meriterande om du har erfarenhet och intresse för evidensbaserat behandlingsarbete riktat mot barn, ungdomar och deras familjer. Har du tidigare arbetat inom barnpsykiatri eller annan verksamhet där man arbetar med barn och ungdomar är det ett stort plus. Som PTP-psykolog behöver du kunna uppvisa psykologexamensbevis senast vid tillträdesdagen och du gör din tjänstgöring under handledning av erfaren psykolog.

För att passa hos oss ser vi att du trivs i ett teambaserat arbete där olika yrkeskompetenser tillsammans bidrar i bedömning och behandling. Som person är du flexibel, strukturerad och har förmåga att ta initativ och eget ansvar i ditt arbete. Det här är ett jobb för dig som har ett stort intresse för barn, ungdomar och deras familljer och som är trygg i dig själv och som psykolog. Ser du också positivt på att bidra till verksamhetens utvecklingsarbete kan det här vara det perfekta jobbet för dig!

                                                                

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

PTP-tjänstgöring innebär tidsbegränsad anställning med eventuell möjlighet till fortsatt tillsvidareanställning.

B-körkort är ett krav.

 

Välkommen med din ansökan senast 22 april 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras innan en eventuell anställning. Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Maud Sjöblom
Tf. Enhetschef
0224-585 36

Martha Norberg Jansson
Psykologförbundet
021-176282

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor