Psykolog/Kurator till Ullvi Tuna vårdcentral, Köping

Refnr: 20190820

I november mottog vi primärvårdens arbetsmiljöpris. Ett bevis på att vi är en vårdcentral som tar arbetsmiljöarbetet på allvar. Nu kan du bli en del av oss då vår kollega ska sluta. Vi söker dig som har hög social kompetens och är bra på att etablera en allians med andra människor.

Som psykolog/kurator arbetar du med bedömningssamtal, krisstöd och behandling. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.

Ullvi Tuna vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Från årsskiftet kommer vi att bli intraprenad tillsammans med övriga offentliga vårdcentraler i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Ullvi Tuna vårdcentral är en väl inarbetad och relativt stor vårdcentral centralt belägen intill Köpings sjukhus och med bara 3 minuters gångväg till buss och järnvägsstation. I direkt anslutning till vårdcentralen finns gratis parkeringsplatser. På enheten finns ca 34 medarbetare och vi ansvarar för ca 10 400 listade patienter. Enheten omfattar läkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård samt rehabiliteringsenhet med sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut, samtalsbehandlare med KBT-kompetens och dietist. Vi har som gemensamt mål att ha en välmående personal som ger en smidig och professionell vård, med respektfullt bemötande, för en allt friskare befolkning.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Ullvi Tuna vårdcentral och därför verkar vi för

• Att erbjuda stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter,
  • En bra arbetsmiljö med hjälp av vårt hälsoteam som aktivt arbetar tillsammans med personalen,
  • Att uppmuntra dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet,
  • En trygg anställning med möjlighet till kompetensutveckling,
  • Fördelaktiga personalförmåner, läs mer här https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

Vi söker dig som är legitimerad psykolog alternativt har socionomexamen och är utbildad i KBT steg 1. Meriterande är erfarenhet från primärvården, fördjupad kunskap i internetbaserad KBT samt gruppbehandling. Du behöver ha hög social kompetens och vara bra på att etablera en allians med andra människor. Goda datakunskaper och kunskap i journalsystemet Cosmic ses även det som meriterande då vi arbetar i det systemet. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Du har en personlig mognad, är stabil och trygg i din yrkesroll. I ditt arbetssätt är du professionell och empatisk och ger alltid såväl patienter som kollegor ett respektfullt bemötande. Du arbetar väl i team, är lyhörd och ansvarstagande samtidigt som du är självständig i ditt arbete och agerar efter din egen övertygelse. Att du är strukturerad, planerande och kan prioritera arbetet på ett effektivt sätt är något vi ser positivt på, likaså att du håller tidsramar. Du måste tycka om att ha många bollar i luften samtidigt, då den psykiska ohälsan ökar och därmed även kravet på att vi är flexibla och ständigt arbetar flitigt med att utveckla vår samtalsmottagning.

Tillsvidareanställning, heltid, arbetstid: vardagar. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 15 december 2019!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Carina Fogelgren
Verksamhetschef