Logotyp Region Västmanland

Psykologer till Vuxenpsykiatriska mottagningen Väster

Refnr: 20220066

Vuxenpsykiatriska mottagningen Väster är en trivsam arbetsplats som genomsyras av öppenhet, god gemenskap och professionalism. Som psykolog hos oss erbjuds du ett varierat och utmanande arbete och har stor möjlighet att vara med och påverka utvecklingen på arbetsplatsen.

Arbetet som psykolog består i första hand av behandling, bedömning och utredningsarbete, både självständigt och i samarbete med övriga yrkeskategorier. Samverkan med Försäkringskassan, arbetsförmedlingen och kommunen är ett viktigt inslag i arbetet. Som psykolog hos oss ser vi gärna att du är med och deltar i mottagningens verksamhetsutveckling.

Mottagningens geografiska upptagningsområde omfattar västra stadsdelarna i Västerås samt Hallstahammar och Surahammar. Målgruppen för mottagningens arbete är personer med psykossjukdom och omfattande neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, arbetsterapeut och sekreterare, totalt 15 medarbetare. Vi är en trevlig arbetsgrupp med en variation av medarbetare, både nya och de som är mer erfarna och gärna delar med sig av sin kunskap.

På mottagningen arbetar vi i team och strävar efter att ge våra patienter ett snabbt och gott omhändertagande med hög kvalitet och professionellt bemötande.

På kliniken finns en psykologiskt ledningsansvarig (PLA) som har det övergripande uppdraget att övervaka och stödja psykologiska metoder och hur de används inom den vuxenpsykiatriska verksamheten.

Legitimerad psykolog med erfarenhet av arbete inom psykiatri. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av utredningsarbete och har erfarenhet inom vuxenpsykiatri. Har kunskap om journalsystemet cosmic och har du goda kunskaper i svenska är även det meriterande.

Som person är du lyhörd och har god förmåga att sätta dig in i andras situation. Du har ett respektfullt och gott bemötande mot såväl patienter som arbetskamrater. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. För att trivas i arbetet behöver du vara självgående med ett gott omdöme och empatisk förmåga.

Tillsvidare, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 22 maj 2022.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Tony Dahl