Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Psykologer till Habiliteringscentrum

Refnr: 20180991

Brinner du för att arbeta i team med patienten i fokus och vill som psykolog skapa möjligheter för människor med funktionsnedsättningar att leva ett bra liv?

Vi stärker för tillfället upp våra team hos oss på Habiliteringscentrum och söker dig som vill bli en av oss.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Att arbeta som psykolog hos oss på Habiliteringscentrum innebär att ge insatser till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Du kommer att ge psykologiskt stöd, utföra bedömningar, vissa utredningar samt behandling. Insatserna sker både individuellt och i grupp. Andra arbetsuppgifter som också kan ingå i ditt arbete är att hålla utbildningar och ge konsultation och information till familjer, nätverk och personalgrupper. 

Som psykolog är du en del av våra tvärprofessionella team där du står för den psykologiska specialistkompetensen. Vi som arbetar tillsammans med dig är arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, logoped, specialpedagog och dietist. Vi har ett nära och gott samarbete och tillsammans utarbetar vi förlag till åtgärder som underlättar patientens levnadsförhållanden i vardagen. Vi har även ett nätverksinriktat arbetssätt som ofta sker i samverkan med vårdgrannar och myndigheter, exempelvis psykiatri och kommunala verksamheter.

I den här rekryteringen söker vi psykologer till barnteamet i Köping, barn- och vuxenteamet i Fagersta, neuropsykiatriska enheten i Västerås och en kombinationstjänst till synenheten och vuxenteamet på enheten för rörelsehinder i Västerås.

 

Om arbetsplatsen

Habiliteringscentrum är en specialistverksamhet som ger stöd, råd och behandling till personer med funktionsnedsättningar inom områdena utvecklingsstörning, autismspektrumtillstånd, rörelsehinder, synnedsättning och förvärvad hjärnskada. Här samarbetar vi inom olika professioner för att ge bästa möjliga stöd, råd och behandling till de vi finns till för. Inom Habiliteringscentrum finns cirka 150 medarbetare, fördelade mellan våra enheter i Västerås, Köping och Fagersta.

 

 

 Vi erbjuder dig:

  • Arbete i en välfungerande och stabil verksamhet som värdesätter dig som medarbetare.
  • Ett arbete med mycket teamarbete och patientfokus.
  • Introduktionsprogram och tillgång till mentor för att du ska känna dig trygg i din profession.
  • Yrkesträffar tillsammans med psykologkollegor inom verksamheten.  
  • Utbildningsmöjligheter inom exempelvis habilitering såväl som annan relevant utbildning.

 

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad psykolog men välkomnar samtidigt dig som är nyfiken på att göra din PTP i vår verksamhet att ta en kontakt med oss. Du behöver kunna kommunicera och uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Det är meriterande med erfarenhet från habiliteringsverksamhet eller från arbete med personer med funktionsnedsättning.

Vi ser att du är en trygg och flexibel person som ser möjligheter. Du trivs som bäst när du får samarbeta tillsammans med andra men värdesätter samtidigt att få arbeta in en självständig roll. Det här är ett jobb för dig som har förståelse för människors olika förutsättningar och som kan anpassa ditt sätt att förmedla saker till andra. Brinner du också för att möta patienters behov och ser positivt på att bidra till utvecklingen på arbetsplatsen så kan det här vara det perfekta jobbet för dig!

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse. B-körkort är ett krav då resor ibland förekommer i tjänsten.


Välkommen med din ansökan senast 11 januari 2019.

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras innan en eventuell anställning. Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Annica Winroth
Resultatområdeschef
021-17 60 38
annica.winroth@regionvastmanland.se

Kerstin Kwarnmark
Psykologförbundet
021-17 48 41
kerstin.e.kwarnmark@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor