Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Psykologer till Beroendemottagningen Västmanland

Refnr: 20180936

Som psykolog hos oss erbjuds du ett varierat och utmanande arbete med stora möjligheter att vara med och påverka och planera din arbetsdag. 

Du kommer till en arbetsplats som genomsyras av öppenhet, gemenskap och ett nära samarbete mellan våra olika yrkeskategorier. Alla medarbetare för Beroendevården har en stolthet för sitt arbete och ett starkt engagemang för målgruppen.

Till vårt team söker vi nu två nya kollegor.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället, Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som psykolog hos oss kommer du att verka inom Beroendemottagningen Västmanland. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av behandling, utredning och bedömning av patienter med personlighetssyndrom, utvecklingsrelaterade funktionsavvikelser och samtidig beroendeproblematik.

I mottagningen ingår två satellitmottagningar, Spindeln är en mottagning med målgruppen beroendepatienter med psykossjukdom och Treklövern arbetar med patienter med personlighetsstörning och beroendeproblematik, på remiss från kriminalvården eller rättspsykiatrin.

Som psykolog utgör du en central del i våra väl sammansatta specialiserade team bestående av olika samverkande professioner och du ingår alltid som en naturlig del i respektive verksamhet. Du har stora möjligheter att strukturera och planera arbetets innehåll och din arbetstid.


Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatri Västmanland är uppdelad i tre sektioner: länsgemensamma resurser (heldygnsvård och psykiatrisk akutmottagning), öppenvård (samtliga vuxenpsykiatriska mottagningar i länet) och beroendevård (beroendemottagning, heldygnsvård för beroendevård). Uppdelningen är gjord för att skapa en väl fungerande vårdkedja, med ett gott samarbete mellan akutvård, heldygnsvård och öppenvård.

Vuxenpsykiatri Västmanland är i en spännande utvecklingsfas där Beroendemottagningen har påbörjat ett process- och utvecklingsarbete, där du tillsammans med övrig personal blir högst delaktig i tillskapandet av mottagningens framtida funktion i den nya Beroendesektionen. Vi bedriver idag klinisk forskning.

Vi på Beroendemottagningen är ett gäng som tycker att det är viktigt att ha ett professionellt förhållningssätt och känna stolthet över vårt specialiserade uppdrag.

Vi är belägna på sjukhusområdet, som ligger nära E18, med goda möjligheter till personalparkering.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Vi ser det som meriterande om du har specialistutbildning eller vidareutbildning inom psykoterapi. Meriterande är även erfarenhet från beroendevård.

Arbetet inom Beroendemottagningen är ett teamarbete i vilket de olika yrkeskompetenserna bidrar i bedömning och behandling. För att trivas hos oss behöver du vara trygg i din yrkesroll, ha förmåga att ta initiativ samt att du har en god samarbetsförmåga och en öppenhet för de varierande arbetsuppgifter som förekommer på beroendemottagningen. 

Vidare är du självgående, flexibel och har ett strukturerat arbetssätt. Du har en god förmåga att skapa kontakt och du kan anpassa ditt sätt att kommunicera och förmedla saker efter situationen och den du möter. Vidare ser du positivt på att bidra till verksamhetens utvecklingsarbete. 

Körkort B och god förmåga att kommunicera på svenska är ett krav.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid, tillträde enligt överenskommelse 

 

Välkommen med din ansökan senast 13 Januari 2018

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Lars Tano
enhetschef
lars.tano@regionvastmanland.se

Martin Brattmyr
Leg. Psykolog, Ordförande Psykologföreningen Region Västmanl
021 – 48 18 780
martin.brattmyr@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor