Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Psykolog till Vuxenpsykiatriska mottagningen Väster

Refnr: 20180320

Hos oss välkomnas du till en arbetsplats som genomsyras av öppenhet, god gemenskap och humor. Vi är en relativt liten mottagning vilket öppnar upp för nära samarbete mellan våra olika yrkeskategorier. Som psykolog hos oss erbjuds du ett varierat och utmanande arbete och har stor möjlighet att vara med och påverka utvecklingsarbetet på arbetsplatsen.  

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Psykologarbetet består av i första hand behandling, bedömning och utredningsarbete, både självständigt och i samarbete med övriga yrkeskategorier. Samarbete med Försäkringskassan, arbetsförmedlingen och kommunen är ett viktigt inslag i arbetet. Som psykolog hos oss ser vi gärna att du är med och deltar i mottagningens verksamhetsutveckling.

 

Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatri Västmanland är uppdelad i 3 sektioner; Öppenvård, Länsgemensamma resurser och Beroendevård. Vuxenpsykiatriska mottagningen Väster tillhör sektion öppenvård.

Vid mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, psykologer, kurator, arbetsterapeut, fysioterapeut och medicinska sekreterare, sammanlagt 15 medarbetare. Vi arbetar i team och strävar efter att ge våra patienter ett snabbt och gott omhändertagande med hög kvalitet och professionellt bemötande.

Vuxenpsykiatriska mottagningen Västers upptagningsområde omfattar Västra sidan av Västerås samt Hallstahammar och Surahammar.

Målgruppen för mottagningens arbete är huvudsakligen personer med en psykossjukdom, psykosnära tillstånd, personer med autismspektrumstörningar och utvecklingsstörningsdiagnoser.

Vi erbjuder dig:

  • Individuellt anpassad introduktion så du ska känna dig trygg i din roll som psykolog
  • Regelbunden handledning samt kompetensutveckling enligt individuellt upprättad kompetensutvecklingsplan
  • Internutbildningar och föreläsningar om olika diagnoser och sjukdomstillstånd

Läs mer om Regionens förmåner här: https://www.regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med kunskap om olika behandlingsmetoder och med förmåga att utforma behandling efter patientens varierande behov. Goda kunskaper i KBT eller andra evidensbaserade behandlingsmetoder är meriterande. Du har goda kunskaper om psykiatriska diagnoser, samt intresse av nätverksarbete. Vi ser att du har erfarenhet av eller intresse för neuropsykiatriska utredningar och personlighetsbedömningar.

Erfarenhet av datajournal är ett krav och erfarenhet av Cosmic är meriterande. Körkort fordras då arbetet innebär att du ibland gör hembesök eller deltar i samverkansmöten på någon av orterna som ingår i vårt upptagningsområde. Vi utgår från att du har god förmåga att kommunicera på svenska. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Som person är du lyhörd och har god förmåga att sätta dig in i andras situation. Du har ett respektfullt och gott bemötande av patienter och arbetskamrater. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. För att trivas i arbetet behöver du vara självgående med ett gott omdöme och empatisk förmåga. Vidare tycker du om att sätta mål för ditt arbete och är nyfiken och intresserad av nya utmaningar.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 13 maj 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Tony Dahl
Enhetschef Psykosmott. Väster
021-17 61 71

Martin Brattmyr
Psykologförbundet
021-17 37 20 alt. 021-17 33 58

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor