Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Psykolog till Vuxenpsykiatriska mottagningen Öster

Refnr: 20190262

Vuxenpsykiatriska mottagningen Öster är en trivsam arbetsplats som genomsyras av öppenhet, god gemenskap och humor. Vår mottagning är relativt liten vilket öppnar upp för nära samarbete mellan våra olika yrkeskategorier. Som psykolog hos oss erbjuds du ett varierat och utmanande arbete och har stor möjlighet att vara med och påverka utvecklingen på arbetsplatsen.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Psykologarbetet hos oss består av utrednings-, bedömnings- och behandlingsarbete av patienter med psykossjukdom och patienter med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Du arbetar både självständigt och i samarbete med övriga yrkeskategorier. Alla medarbetare förväntas delta i mottagningens verksamhetsutveckling. Du får handledning och kompetensutveckling enligt individuellt upprättad plan.


Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatrin Västmanland är uppdelad i tre sektioner; Öppenvård, Länsgemensamma resurser samt Beroendevård. Vuxenpsykiatriska mottagningen Öster ligger på Centralsjukhuset i Västerås och tillhör Sektion Öppenvård.

På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, arbetsterapeut, fysioterapeut och sekreterare, totalt 16 engagerade och kunniga medarbetare. Det är en trivsam arbetsgrupp där många har arbetat länge och några är nya medarbetare. Mottagningens upptagningsområde omfattar östra stadsdelarna i Västerås. Målgruppen för mottagningens arbete är personer med psykossjukdom och vissa psykosnära tillstånd samt personer med vissa neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog, gärna med erfarenhet av integrativ eller KBT-behandling. Vi ser gärna att du även har erfarenhet från mottagningsarbete inom psykiatri. Du bör ha goda kunskaper om psykiatriska diagnoser och behandling av dessa samt intresse av samverkan med interna och externa samverkanspartners. Du bör även ha god vana vid psykos- och neuropsykologiska utredningar. Eftersom en central del i arbetet utgörs av samtal krävs en god förmåga att kommunicera på svenska. Övriga språkkunskaper är meriterande. Meriterande är erfarenhet av datajournal och då gärna av Cosmic.

Arbetet på mottagningen sker i tvärvetenskapliga team med olika kompetenser, varför det är viktigt att du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. För att trivas i arbetet behöver du ha en personlig mognad, vara självgående med ett gott omdöme och en empatisk förmåga. Du tycker om att sätta mål för ditt arbete med att skapa nya utmaningar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig:

  • Individuellt anpassad introduktion så du ska känna dig trygg i din roll
  • Regelbunden handledning samt kompetensutveckling enligt individuellt upprättad kompetensutvecklingsplan
  • Internutbildningar och föreläsningar om olika diagnoser och sjukdomstillstånd

Läs mer om Regionens förmåner här: https://www.regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/


Anställningsvillkor

Heltid, dagtid, tillsvidare. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 21 april 2019

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Lena Ivars
Enhetschef
021-17 41 77

Sanna Väisänen
Psykologförbundet
021-17 33 58

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor