Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Psykolog till Vuxenpsykiatriska mottagningen i Fagersta

Refnr: 20200405

Som psykolog är du välkommen till en trivsam arbetsplats som genomsyras av öppenhet och god gemenskap. Tillsammans skapar vi vård av hög kvalitet och arbetar med patienten i fokus. På mottagningen har vi ett nära samarbete mellan våra olika yrkeskategorier vilket både bidrar till högre kvalitet i arbetet och egen kompetensutveckling. Vill Du bli en i vårt team?

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsbeskrivning

Som psykolog samverkar du tvärproffessionellt med övriga medarbetare, både självständigt och i samverkan med interna och externa samverkanspartners, exempelvis försäkringskassa, arbetsförmedling, primärvård och kommuner

Du kommer att arbeta brett med bedömningssamtal, behandlingar samt neuropsykiatriska utredningar.
 

Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatriska mottagningen i Fagersta vänder sig till patienter med psykisk ohälsa som kräver specialistvård bosatta i Fagersta, Norberg och Skinnskattebergs kommuner. På mottagningen arbetar läkare, kuratorer, psykologer, arbetsterapeut, sjuksköterskor samt administrativ personal, totalt nästan 20 stycken engagerade och kunniga medarbetare. Vi strävar efter att ge våra patienter ett snabbt och gott omhändertagande med hög kvalité och professionellt bemötande. Vi är en välfungerande mottagning som präglas av öppenhet, samarbete och respekt för varandras kompetens.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog, gärna med erfarenhet av psykiatrisk problematik. Meriterande är KBT-inriktning samt intresse för neuropsykiatriska utredningar och personlighetsproblematik. Andra behandlingsinriktade vidareutbildningar är meriterande.

Tidigare erfarenhet från psykiatrisk mottagningsverksamhet och goda kunskaper om psykiatriska diagnoser ses som meriterande.

Som person är du trygg och stabil och har förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är tydlig i din kommunikation och säkerställer att mottagaren förstår budskapet. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Du är noggrann och strukturerad och har en god förmåga att prioritera och organisera ditt arbete effektivt. Då tjänsten innebär mycket samarbeten, både internt och externt, är det viktigt att du arbetar bra med andra människor samt är socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang.

 

Anställningsvillkor

Tidsbegränsad anställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 31 juli 2020.

Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras innan en eventuell anställning.

Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Sandra Åhman
Enhetschef
0223-470 27
sandra.ahman@regionvastmanland.se
Martin Brattmyr
Facklig kontakt för Psykologföreningen Region Västmanland
021–48 18 780
martin.brattmyr@regionvastmanland.se

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum
Psykolog till Habiliteringscentrum Köping Köping 2020-07-01

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor