Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Psykolog till Vuxenpsykiatriska mottagningen i Fagersta

Refnr: 20190155

Hos oss välkomnas du till en trivsam arbetsplats som präglas av öppenhet och god stämning. Vi är en relativt liten mottagning vilket öppnar upp för nära samarbete mellan våra olika yrkeskategorier. Som psykolog erbjuds du ett spännande och utmanande arbete som bland annat innefattar neuropsykiatriska utredningar och patienter med komplex psykiatrisk problematik.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsbeskrivning

Psykologarbetet består av utredningsarbete såsom neuropsykiatriska utredningar och behandling av patienter med komplex psykiatrisk problematik. Då en stor bredd råder inom våra patienters olika diagnosgrupper innebär det också att vi arbetar med olika behandlingsmässiga inriktningar. Du arbetar självständigt men också i team bestående av andra yrkeskategorier. Samverkan med vårdgrannar, exempelvis försäkringskassa, arbetsförmedling, primärvård och kommuner är viktiga och återkommande inslag i yrket.
 

Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatri Västmanland befinner sig i en spännande utvecklingsprocess och från och med den 1 februari 2017 är verksamheten uppdelad i tre sektioner:

• Sektion Länsgemensamma resurser (slutenvård och psykiatrisk akutmottagning)
• Sektion Öppenvård (samtliga vuxenpsykiatriska mottagningar i länet)
• Sektion Beroendevård (Beroendemottagning, slutenvård för Beroendevård)

En nyrenoverad slutenvårdsavdelning öppnades i slutet på år 2017 och antalet platser ökas inom beroendevården. Vägledande för uppdelning har varit att åstadkomma en väl fungerande vårdkedja med ett gott samarbete mellan akutvård, slutenvård och öppenvård.

Vuxenpsykiatriska mottagningen i Fagersta vänder sig till patienter med psykisk ohälsa som kräver specialistvård bosatta i Fagersta, Norberg, Skinnskatteberg och Virsbo. Här arbetar läkare, kuratorer, beteendevetare, psykologer, sjuksköterskor, arbetsterapeut, skötare samt administrativ personal, totalt 20 stycken engagerade och kunniga medarbetare. Vi arbetar i team och strävar efter att ge våra patienter ett snabbt och gott omhändertagande med hög kvalitet och professionellt bemötande.

Vi fick 2014 arbetsmiljöpriset Solrosen som vi är stolta över och vi är måna om att behålla den goda arbetsmiljön, där vi också hoppas att du kommer att bidra för att utveckla och bibehålla den goda miljön.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog, gärna med psykoterapeutisk påbyggnadsutbildning. Vi välkomnar även dig som är nyfiken på att göra din PTP i vår verksamhet att ta kontakt med oss. Vi ser gärna att du har intresse/erfarenhet av utredningsarbete och personlighetsbedömningar. Tidigare erfarenhet från psykiatrisk mottagningsverksamhet och goda kunskaper om psykiatriska diagnoser ses som meriterande.

Som person är du trygg och stabil och har förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Då tjänsten innebär mycket samarbeten, både intert och externt, är det viktigt att du arbetar bra med andra människor samt är socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 21 mars 2019.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras innan en eventuell anställning. Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Per Morin
Enhetschef
0223-470 87

Martin Brattmyr
Facklig kontakt för Psykologföreningen Region Västmanland
021–48 18 780
martin.brattmyr@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor