Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Psykolog till Vuxenpsykiatrisk mottagning 2

Refnr: 20200231

Har du ett intresse för psykiatri och vill ha ett varierat och utmanande arbete i en kunskapsintensiv miljö där du gör skillnad? Som psykolog hos oss välkomnas du till en trivsam arbetsplats som genomsyras av öppenhet, god gemenskap och humor. Tillsammans skapar vi vård av hög kvalitet och arbetar med patienten i fokus. På mottagningen har vi ett nära samarbete mellan våra olika yrkeskategorier. Vill du bli en del av vårt team?

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Vi kan erbjuda ett stimulerande och varierande arbete bestående av olika former av bedömningssamtal, behandlingar samt neuropsykiatriska utredningar. Det finns goda möjligheter att konsultera och samarbeta med andra psykologer, både inom vår mottagning och inom kliniken.

Vi erbjuder dig:

  • Individuell anpassad introduktion så att du ska känna dig trygg i din roll.
  • Regelbunden handledning samt kompetensutveckling enligt individuellt upprättad kompetensutvecklingsplan.
  • Erfarenhetsutbyte med kollegor.
  • Mentorstöd.
  • Är du ny psykolog så har vi ett särskilt utformat utbildningsprogram.
  • En arbetsplats med en mycket fin medarbetarenkät som präglas av ett bra socialt klimat och som kan erbjuda ett snabbt omhändertagande till våra patienter.

 

Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatriska mottagning 2 i Västerås är en del av specialistpsykiatrin i Region Västmanland och vänder sig till patienter med psykisk ohälsa som kräver specialistvård bosatta i Västerås, Surahammar och Hallstahammars kommuner. Vi tar emot patienter utifrån deras födelsedatum, dag 11-20. Vägledande för uppdelningen har varit att åstadkomma en väl fungerande vårdkedja med ett gott samarbete mellan akutvård, slutenvård och öppenvård. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, kuratorer, psykologer, arbetsterapeut, sjukgymnast samt administrativ personal, totalt nästan 30 stycken engagerade och kunniga medarbetare.

Vi arbetar och är uppdelade i två tvärprofessionella team och strävar efter att ge våra patienter ett snabbt och gott omhändertagande med hög kvalité och professionellt bemötande. Vi kan erbjuda snabbt omhändertagande till våra patienter vad gäller utredning och behandling. Vi är en välfungerande mottagning som präglas av öppenhet, samarbete och respekt för varandras kompetens.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog, gärna med KBT-inriktning samt med några års erfarenhet inom yrket. Vi ser gärna att du har goda kunskaper om psykiatrisk problematik samt erfarenhet av psykiatriskt arbete. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av eller intresse för neuropsykiatriska utredningar och personlighetsbedömningar. Andra behandlingsinriktade vidareutbildningar så som tex Prolonged Exposure, EMDR, Unified Protocol är meriterande.

Som person är du trygg och stabil och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Då vi arbetar med människor i svåra situationer är det även centralt att du är lyhörd och har god förmåga att sätta dig in i någon annans situation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast den 16 april 2020.


Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Maria Österholm
Enhetschef
021-17 66 62
Sanna Väisänen
Psykologförbundet
021-17 33 58

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum
Psykolog till Neuropsykiatriska enheten Västerås 2020-04-06
Psykolog till Vuxenpsykiatriska mottagning 1, Västerås Västerås 2020-04-01

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor