Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Psykolog till vuxenpsykiatrisk mottagning 1

Refnr: 20190295

Vill du ha ett arbete där du får se hela spektret av psykiatrisk problematik kommer du trivas hos oss. Är du också intresserad av neuropsykiatriska utredningar och personlighetsbedömningar så kan det här vara det perfekta jobbet för dig. Vi söker nu en psykolog till vår välfungerande mottagning i Västerås.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som psykolog hos oss erbjuds du ett stimulerande och varierande arbete bestående av olika former av bedömningssamtal, behandlingar samt neuropsykiatriska utredningar. Som arbetet ser ut idag kommer du jobba cirka 50 % med utredning och 50 % med behandling. Det finns goda möjligheter att konsultera och samarbeta med andra psykologer, både inom vår mottagning och inom kliniken. Mottagningen är involverad i verksamhetsutveckling både på lokal och regionsövergripande nivå och det finns även goda möjligheter att engagera dig i dessa processer. Samarbete med övrig sjukvård, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och kommuner är återkommande inslag i arbetet.

Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatriska mottagningen 1 i Västerås vänder sig till patienter med psykisk ohälsa som kräver specialistvård bosatta i Västerås, Surahammar och Hallstahammars kommuner. Vi tar emot patienter utifrån deras födelsedatum, dag 1-10. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, kuratorer, psykologer, arbetsterapeut, sjukgymnast samt administrativ personal, totalt ca 26 stycken engagerade och kunniga medarbetare. Vi arbetar i team och strävar efter att ge våra patienter ett snabbt och gott omhändertagande med hög kvalité och professionellt bemötande. Mottagningen är välfungerande och genomsyras av en god stämning.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med KBT-inriktning. Du bör ha goda kunskaper och erfarenhet av utredningsarbete. 

Som person är du trygg och stabil och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Då vi arbetar med människor i svåra situationer är det viktigt att du är lyhörd och har förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv utan att ta över personens känslor. Vidare ser vi att du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och snabbt kan ändra synsätt eller förhållningssätt. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 21 april 2019.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Maria Schiller
Enhetschef
021-481 82 37

Martin Brattmyr
Psykologföreningen Region Västmanland
021 – 48 18 780

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor