Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Psykolog till Vuxenpsykiatrin

Refnr: 20190501

Vill du arbeta på en vuxenpsykiatrisk mottagning med forskningsinriktning där du som psykolog arbetar kliniskt med det som är komplext och på specialistvårdsnivå? Vi söker just nu en psykolog till oss på Vuxenpsykiatrisk mottagning 3!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som psykolog hos oss välkomnas du till ett spännande och varierande arbete där du har en betydelsefull roll. Du har ett stort patientfokus och arbetar brett med både bedömningssamtal, behandlingar samt neuropsykiatriska utredningar. Vi har ett teamfokuserat och nätverksinriktat arbetssätt som innebär att vi bygger tvärprofessionella team med patienten i fokus, och där samarbete med övrig sjukvård, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och kommuner är återkommande inslag i arbetet.

Du kommer att arbeta i en verksamhet med god arbetsmiljö och bra möjligheter att konsultera och samarbeta med andra psykologer, både inom vår mottagning och kliniken. Som psykolog kommer du in i en verksamhet inom vuxenpsykiatrin som just nu är i en spännande utvecklingsprocess. Det finns ett ökat fokus på psykiatrisk forskning inom regionen. Vår mottagning är en vuxenpsykiatrisk mottagning som utvecklas mot att ha en forskningsinriktning. Som en del i det testar vi nya metoder och arbetssätt som också du kommer vara delaktig i. Mottagningen är även involverad i verksamhetsutveckling både på lokal och regionsövergripande nivå och det finns även eventuella möjligheter att engagera dig i dessa processer.


Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatriska mottagningen 3 i Västerås vänder sig till patienter med psykisk ohälsa som kräver specialistvård bosatta i Västerås, Surahammar och Hallstahammars kommuner. Vi tar emot patienter utifrån deras födelsedatum, dag 21-31.

Här arbetar läkare, kuratorer, psykologer, arbetsterapeut, sjukgymnast samt administrativ personal, totalt nästan 30 stycken engagerade och kunniga medarbetare. Vi arbetar i två team och strävar efter att ge våra patienter ett snabbt och gott omhändertagande med hög kvalité och professionellt bemötande. Vi är en välfungerande mottagning som präglas av öppenhet, samarbete och respekt för varandras kompetens och som ser fram emot att som få dig som kollega till oss.


Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad psykolog, alternativt dig som vill göra din PTP inom vuxenpsykiatri. KBT-utbildning är ett krav och det är meriterande om du även har DBT-utbildning. Som psykolog ser vi gärna att du har goda kunskaper om psykiatrisk problematik eller erfarenhet av psykiatriskt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Då vi arbetar med människor i svåra situationer är det även centralt att du är lyhörd och har förmåga att sätta dig in i någon annans situation. Vill du ha ett arbete där du får se hela spektret av psykiatrisk problematik kommer du trivas hos oss. Är du också intresserad av neuropsykiatriska utredningar och personlighetsbedömningar så kan det här vara det perfekta jobbet för dig.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 28 juli 2019

Titta gärna på vår informationsfilm:
https://www.youtube.com/watch?v=7qLByHRP6mY&t=1s%E2%80%8B

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Filip Da Cunha Meneses
Enhetschef
021-17 34 29

Sanna Väisänen
Psykologförbundet
0223-474 42

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor