Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Psykolog till vår nya enhet "BUP starten"

Refnr: 20200100

Vill du vara med och utveckla BUP samtidigt som du utvecklas i din kompetens och yrkesroll? Nu söker vi en psykolog som vill vara med från början och bygga upp verksamheten BUP starten tillsammans med oss. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Nu etablerar vi "BUP starten", en mottagning bestående av ett tvärprofessionellt team som kommer att arbeta med triagering, rådgivning, bedömning och diagnostisering för att säkerställa rätt vårdnivå och insats. Mottagningen kommer att hantera alla remisser och egen vårdbegäran via en fastställd process. Målet är att öka patientfokus och tillgänglighet och att skapa en effektivare och säkrare diagnostik med rätt insatser. Vi kommer att arbeta med effektiva och strukturerade vårdprocesser och inkludera instrument såsom frågeformulär och strukturerad intervju i den diagnostiska bedömningen.

Tillsammans med ditt nya team kommer du att få bygga upp verksamheten vilket innebär en stor möjlighet för dig att påverka arbetssätt och rutiner. Alla i teamet betraktas som viktiga och likvärdiga nyckelspelare. Vi ser att teamsamverkan är grunden i triagearbetet för att säkerställa kvaliteten i bedömning och diagnostik.

 

Om arbetsplatsen

Barn- och ungdomspsykiatri (BUP) Västmanland är en specialistresurs för barn och ungdomar 0 - 17 år samt deras familjer. Våra öppenvårdsmottagningar finns i Västerås, Köping, Sala och Fagersta. I Västerås finns också länsgemensam resurs med slutenvårdsplatser, ätstörningsenhet och akutmottagning.

BUP Starten kommer att vara en länsövergripande mottagning och vara placerad i Västerås. Det förändringsarbete som vi genomför i samband med denna verksamhet kommer att påverka omhändertagandet av nya patienter och innebär att vi skapar en rådgivningsfunktion för målgruppen men också internt för personal inom andra delar av organisationen. Vi ser att det kommer att leda till stärkt patientsäkerhet genom medicinsk prioritering, kunskapsstyrning och ökad möjlighet till uppföljning. Enheten kommer att vara en forskningsplattform med forskare som arbetar kliniskt vilket innebär att du kommer att arbeta nära forskning och utveckling.

 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad psykolog. Det är meriterande om du har erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatri eller vuxenpsykiatri sedan tidigare. Vi ser även positivt på om du har erfarenhet av triagering, bedömning och diagnostisering, samt om du har erfarenhet av att använda strukturerade instrument (frågeformulär, strukturerad intervju) i den diagnostiska bedömningen.

Eftersom vi arbetar i team så är det viktigt att du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du är trygg i din yrkesroll och din styrka är även att du är tydlig och bra på att förmedla information till andra. Då du kommer att arbeta med snabba och strukturerade vårdprocesser är det viktigt att du trivs med det arbetssättet. Verksamheten är ny och du kommer att vara delaktig i utformningen av rutiner och processer, därför ser vi gärna att du är initiativrik och drivande och har ett intresse för utvecklingsarbete. Tjänsten kräver god svenska i tal och skrift. Intresse och engagemang för målgruppen och uppdraget är avgörande.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid.  

 

Välkommen med din ansökan senast 1 mars 2020. 

 

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Anneli Blom
Enhetschef
021-17 56 28
Martha Nordberg Jansson
Psykologförbundet
021-17 62 82

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum
Psykolog till Habiliteringscentrum Västerås Västerås 2020-02-12
Psykolog till Mödra- och Barnhälsovården Västerås Västerås 2020-02-11

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor