Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Psykolog till Rehabiliteringsmedicinska kliniken

Refnr: 20200320

Som psykolog i hjärnskadeteamet utgör du en viktig roll i arbetet kring patienten och är ett stöd i deras förändrade livssituation. Du välkomnas till en trivsam arbetsplats som genomsyras av öppenhet och god gemenskap. Vill Du bli en del av vårt team? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som psykolog/neuropsykolog har du en betydelsefull roll i arbetet kring patienten. Dina arbetsuppgifter består till stor del av neuropsykologiska undersökningar och även samtal med patienter kring deras förändrade livssituation. På Rehabiliteringsmedicinska mottagningen har psykologen en viktig roll i hjärnskadeteamet. 


Om arbetsplatsen

Den Rehabiliteringsmedicinska kliniken är en specialistklinik för rehabilitering av personer med förvärvade skador i det centrala nervsystemet. Vi jobbar mot hela länet.

Arbetet som psykolog/neuropsykolog på Rehabiliteringsmedicinska kliniken sker både på avdelning och mottagning. Arbetsplatsen genomsyras av god stämning, prestigelöshet och tvärprofessionell samverkan. Vi arbetar i multiprofessionella team bestående av arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, neurologoped, psykolog, läkare, sjuksköterska och undersköterska.

Som psykolog/neuropsykolog har du en väsentlig funktion i teamet runt patienten och erbjuds ett kvalificerat arbete med mycket eget ansvar och inflytande.

I vår arbetsgrupp månar vi om varandra både när det kommer till erfarenhetsutbyte och att hjälpa varandra. Vi är en grupp med lång erfarenhet och stor yrkesstolthet som välkomnar dig till vår arbetsplats!

Vi erbjuder dig:

  • Ett kvalificerat arbete med mycket eget ansvar och inflytande
  • Närhet till kollegor och nätverk som möjliggör ett gott stöd och utbyte av kunskap och erfarenhet
  • Goda förutsättningar till kompetensutveckling

 

 Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog, gärna med erfarenhet av neuropsykologisk utredning. Fördjupningskurser i neuropsykologi/psykologisk testning ses som meriterande.

Eftersom du i stor utsträckning arbetar självständigt ser vi att du har en förmåga att planera, strukturera och prioritera i ditt arbete. Som person är du trygg och stabil och kan skilja på det personliga och professionella. Du kan sätta dig in i någon annans perspektiv och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen och har ett realistiskt perspektiv.

Arbetet ställer krav på att du har en god samarbetsförmåga, är kommunikativ och tydlig i mötet med både patient och kollegor inom andra professioner. Du vill bidra till ett gott samarbete och arbetsklimat och har en positiv inställning till ditt arbete.

Du arbetar självständigt och kan i stor mån påverka ditt arbete och din tid, men samarbete sker också ofta i team med andra professioner.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 10 juni 2020

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Jenny Jangholt
Enhetschef
021-17 53 94
jenny.jangholt@regionvastmanland.se
Christian Bergbom
Fackl repr, Psykologförb
021-17 48 32

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor