Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Psykolog till Hemdal vårdcentral

Refnr: 20200609

Vi har nöjet att kunna utöka vår verksamhet med en psykolog. Som psykolog hos oss får du vara med och arbeta för att våra patienter ska få vård med god kvalitet samt möjlighet att bidra till ett meningsfullt och utvecklande arbete på enheten. Din kompetens behövs.

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som psykolog hos oss kommer du arbeta med bedömning, psykologisk konsultation och behandling vid lindriga till måttliga symptom av psykisk ohälsa, såsom ångest, depression, stress- och utmattningsproblematik och smärtproblematik. Vi arbetar enligt metodiken ”brief interventions” (integrerad beteendehälsa). Vi utför också gruppbehandling och internetbaserad KBT med psykologstöd. Fördjupad bedömning/differentialdiagnostik av patienter med svårare psykisk ohälsa eller misstänkt neuropsykiatrisk problematik inför remiss till annan instans ingår också. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga professioner på mottagningen samt med olika externa samarbetspartners. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.

Vi som jobbar här skulle beskriva det som ett fritt och varierat arbete där du får använda dina kunskaper och lära dig nytt. Vi uppskattar att vi har en prestigelös stämning där vi lär av vandra och hjälps åt mellan yrkesgrupperna. Då vårdcentralen bara har ett våningsplan så har vi en närhet till varandra vilket gör att vi har en god sammanhållning och en "vikänsla". 

Så här beskriver Eva, distrikssköterska på Hemdal, sitt arbete: 

"Jag uppskattar att vår nya ledning bygger en bra plattform för verksamheten och förändrar. Vi får vara med och bestämma och vara med i utvecklingen. Möjligheten till egna ansvarsområden ger en extra krydda i arbetet".


Om arbetsplatsen

Hemdal vårdcentral är en av 12 vårdcentraler som ingår i en intraprenad. Intraprenad är en förvaltning men med eget budgetansvar och stor frihet att påverka verksamheten samt att verksamheten fortfarande är en del av Region Västmanland. Inom Intraprenaden arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa primärvården i länet. Vi satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser.

Hemdal vårdcentral är en väl inarbetad och relativt stor vårdcentral i Västerås, lokaliserad vid ingång 19 på sjukhusområdet. I direkt anslutning till vårdcentralen finns personalparkering. Vi ansvarar för drygt 11 900 listade patienter. Vår enhet omfattar läkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård samt rehabiliteringsenhet med sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator/psykoterapeut och dietist.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Hemdal vårdcentral och därför verkar vi för att erbjuda

  • Stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter,
  • En positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus,
  • Inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet,
  • Stöd i din yrkesroll och möjlighet till kompetensutveckling,
  • En trygg anställning med fördelaktiga personalförmåner, läs mer Här


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med KBT-inriktning. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete i primärvården och van vid korta behandlingsinsatser. På enheten har vi också stort fokus på utbildning och handledning och vi ser det som positivt om du tycker om-, och har erfarenhet av att handleda studenter. Du behöver behärska svenska i tal och skrift. Har du erfarenhet av att arbeta i journalsystemet Cosmic är det en fördel.

Du har en personlig mognad och är stabil och trygg i din yrkesroll. Eftersom du är ensam i din proffesion som psykolog på vårdcentralen behöver du vara självgående samtidigt som du är van att arbeta teambaserat, kan dela med dig av dina kunskaper och vara lyhörd inför andras. Förmåga att strukturera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt är också av vikt för att klara updraget. Eftersom vi är en utvecklingsinriktad vårdecentral ser vi gärna att du tar initiativ till förändringsarbeten och vill vara delaktig i vårdcentralens fortsatta utveckling.

Är det dig vi söker? Varmt välkommen med din ansökan.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Arbetstid: dagtid, vardagar. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 1 november 2020

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

 

Kontaktpersoner

Petra Elmqvist Melin
Verksamheschef
021-17 47 62
Camilla Lindberg
Enhetschef
021-17 43 76

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor