Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Psykolog till Habiliteringscentrum Västerås

Refnr: 20200131

Habiliteringscentrum är en specialistverksamhet som erbjuder stöd och behandling. Vi är en trivsam arbetsplats som genomsyras av gemenskap och ett nära samarbete mellan våra olika yrkeskategorier samt en stolthet och ett starkt engagemang för målgruppen. Vi söker nu en kollega till enheten för rörelsehinder. Som psykolog hos oss erbjuds du ett varierat arbete med stora möjligheter att påverka och planera din arbetsdag och även att vara delaktig i utvecklingen på arbetsplatsen.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Psykologarbetet hos oss består av utrednings-, bedömnings- och behandlingsarbete. målsättningen att underlätta vardagen och främja utvecklingen av bästa möjliga funktionsförmåga hos våra patienter. Du arbetar både självständigt och i samarbete med övriga yrkeskategorier. I arbetet ingår också att ge utbildning, information och konsultativa insatser till patienten, anhöriga och dess nätverk. Insatserna ges både individuellt och i grupp.

Vi erbjuder dig:

  • Individuellt anpassad introduktion så du ska känna dig trygg i din roll.
  • Regelbunden handledning samt kompetensutveckling enligt individuellt upprättad kompetensutvecklingsplan.
  • Erfarenhetsutbyte genom regelbundna träffar med kollegor i verksamheten.
  • Mentorstöd.
  • Internutbildningar och är du ny som psykolog har vi ett särskilt utformat utbildningsprogram.

Läs mer om Regionens förmåner här: https://www.regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

 

Om arbetsplatsen

Habiliteringscentrum är en specialistverksamhet som erbjuder stöd och behandling till barn, ungdomar och vuxna med synnedsättning, intellektuell funktionsnedsättning, autism eller medfödda, omfattande och bestående rörelsenedsättningar. Till vuxna med förvärvad hjärnskada erbjuds stöd kring kommunikation och kognition. Inom Habiliteringscentrum finns cirka 150 medarbetare, fördelade mellan våra enheter i Västerås, Köping och Fagersta.

Enheten för rörelsehinder erbjuder stöd och behandling till personer med omfattande rörelsenedsättning så som CP-skada, MMC, muskelsjukdom och flerfunktionshinder. Stödet är till för att underlätta vardagen och främja utvecklingen av bästa möjliga funktionsförmåga.

 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad psykolog. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning och har du vidareutbildning inom det neuropsykologiska området är det något vi värdesätter.

Då vi använder oss av AKK (Alternativ och Kompletterande Kommunikation) är det en fördel om du har kunskap om det. För att trivas i tjänsten behöver du ha ett intresse av samverkan med interna och externa samverkanspartners.

Vidare kan du självständigt planera, organisera och prioritera i ditt arbete på ett effektivt sätt och har förmågan att på ett lyhört och flexibelt sätt anpassa dig till olika situationer och personer.

Eftersom vårt arbete innebär en långvarig kontakt så är du bra på att bygga tillitsfulla relationer och motiveras av att se det mer långsiktiga resultatet. Du värdesätter olikheter och har en förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra.

Intresse och engagemang för målgruppen och uppdraget är avgörande och vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast den 3 mars 2020!

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Nicklas Lindström
Enhetschef
0223-474 46
Linus Westman
psykologförbundet
021-173956

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum
Psykolog till Mödra- och Barnhälsovården Västerås Västerås 2020-02-11
Psykolog till vår nya enhet "BUP starten" Västerås 2020-02-03

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor