Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Psykolog till Geriatriska mottagningen

Refnr: 20190477

Är du intresserad av hjärnan och dess sjukdomar?

Vi söker en psykolog med intresse för neuropsykologi till Geriatriska mottagningen, Västerås.

Hos oss på Geriatriska mottagningen välkomnas du till en arbetsplats med god stämning och mycket teamarbete. Som psykolog hos oss har du en väsentlig funktion i vårt team runt patienten och erbjuds ett kvalificerat arbete med mycket eget ansvar och inflytande. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som psykolog i minnesteamet har du en betydelsefull roll i arbetet kring patienten. Dina arbetsuppgifter består till stor del av neuropsykologiska undersökningar som del i demensutredningar vi genomför. Det innefattar bland annat anamnestagning, testning, analys, utlåtandeskrivning och deltagande i våra teamkonferenser. Andra arbetsuppgifter som också ingår i ditt arbete är att ge stöd till patienter och närstående, deltagande i utbildningsinsatser och konsultationer. Psykologen är även en specialistresurs vid differentialdiagnostik.

Som psykolog är du en del av vårt tvärprofessionella team där du står för den psykologiska specialistkompetensen. Vi som arbetar tillsammans med dig är arbetsterapeut, kurator, neurologoped, läkare och sjuksköterska. Vi har ett nära och gott samarbete och tillsammans utarbetar vi förslag till åtgärder som underlättar patientens levnadsförhållanden i vardagen.

Om arbetsplatsen

Geriatriska mottagningen, Minnesmottagningen, är en arbetsplats som genomsyras av god stämning och tvärprofessionell samverkan. Vi är en specialistmottagning som främst arbetar med minnes- och demensutredningar på patienter i olika åldrar som kommer från hela länet.

Här arbetar vi i multiprofessionellt team för att ge stöd, råd och behandling till de vi finns till för.
Verksamheten tar regelbundet emot studerande inom flertalet professioner.
I vår arbetsgrupp månar vi om varandra både när det kommer till erfarenhetsutbyte och att hjälpa varandra. Vi är en grupp med lång erfarenhet och stor yrkesstolthet som välkomnar dig till vår arbetsplats.

Vi erbjuder dig:

  • Ett kvalificerat arbete med mycket eget ansvar och inflytande.
  • Närhet till arbetskamrater och nätverk som möjliggör ett gott stöd och utbyte av kunskap och erfarenhet.
  • Goda förutsättningar till kompetensutveckling.
  • Ett arbete med mycket teamarbete och patientfokus.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med intresse och erfarenhet av neuropsykologi. Meriterande om du är specialist i neuropsykologi och har god erfarenhet av testning. Du behöver kunna kommunicera och uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Vi ser att du är en trygg och flexibel person som ser möjligheter. Du trivs som bra när du får samarbeta tillsammans med andra men värdesätter samtidigt att få arbeta i en självständig roll. 

Du kommer i stor utsträckning arbeta självständigt så vi ser att du har en förmåga att planera, strukturera och prioritera i ditt arbete.
Du kan sätta dig in i någon annans perspektiv och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen och har ett realistiskt perspektiv. Arbetet ställer krav på att du har en god samarbetsförmåga, är kommunikativ och tydlig i mötet med både patient och kollegor inom andra professioner. Du är uppmärksam och tillmötesgående och har en vilja och förmåga att bidra till ett gott samarbete och arbetsklimat.

 
Anställningsvillkor

Tillsvidare. Heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 8:e september!

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Jenny Jangholt
Enhetschef
021-17 53 94

Gunilla Brissman
Verksamhetschef
021-17 55 66

Sanna Väisänen
Psykologförbundet
0223-474 42

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor