Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Psykolog till BUP mottagningen, Köping

Refnr: 20190810

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som psykolog hos oss på barn- och ungdomspsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Köping kommer du att vara en del av ett välfungerande team där vi arbetar tvärvetenskapligt tillsammans från olika professioner. Arbetet innefattar bland annat att göra neuropsykiatriska utredningar, göra bedömningar, ha behandling för barn och ungdomar samt vårdnadshavare med varierande psykiatrisk problematik men även att vara delaktig i verksamhetens utvecklingsarbete. Vi har ett nära samarbete med exempelvis skolan, socialtjänsten och andra vårdgrannar. Du kommer att vara placerad i Köping men möjlighet finns att jobba flexibelt med digitala lösningar.


Vi erbjuder dig

  • En arbetsplats som värdesätter din kompetens och som arbetar för att du ska få utnyttja den på ett flexibelt sätt, bland annat genom digitala lösningar.
  • Extern handledning, både gällande utredning och behandling.
  • Ett omväxlande arbete där du har bra möjligheter till individuellt anpassad utbildning och utveckling i din profession så som till exempel specialistutbildning. Nu finns även goda möjlighet till att forska.
  • Tvärfunktionellt teamarbete med kompetenta kollegor.
  • Som nyanställd får du Mentorstöd av erfaren kollega samt introduktion inom barn- och ungdomspsykiatrin.
  • Internutbildning i barnpsykiatrisk diagnostik.
  • Kollegor som är måna om varandra och där vi hjälps åt för att ge specialistvård till barn och ungdomar i vårt upptagningsområde som består av Köping, Arboga, Kungsör och Hallstahammar.


Om arbetsplatsen

Barn – och ungdomspsykiatri Västmanland (BUP) är en specialistresurs för barn och ungdomar i åldern 0-18 år samt deras familjer. Verksamheten bedrivs i öppenvårdsmottagningar i Köping, Västerås, Sala och Fagersta. Länsgemensamma resurser finns i Västerås med slutenvårdsplatser, ätstörningsenhet samt akutmottagning

Vårt mål är att erbjuda vård anpassat efter varje barns specifika behov. Vi arbetar utifrån evidens och beprövad erfarenhet och präglas av ett hälsofrämjande synsätt.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och vill arbeta med att ge våra barn och ungdomar bättre förutsättningar i livet. Erfarenhet av barnpsykiatrisk vård, utredning och behandling är meriterande. Vi har goda möjligheter att ge en god introduktion och anpassa utbildningar för dig utifrån dina individuella behov. Vi ser att du har en personlig mognad, är trygg i din yrkesroll och vill vara med och bidra till att utveckla barn- och ungdomspsykiatrin. Vidare har du god förmåga att strukturera upp ditt arbete och kan arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Givetvis bör du ha ett stort engagemang och intresse för barn och ungdomar.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning 100 %, tillträde enligt överenskommelse

Dagtid måndag- fredag

Välkommen med din ansökan senast den 11 december 2019.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras innan en eventuell anställning.

Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Cecilia Peimer
Enhetschef
0766-97 54 01
cecilia.peimer@regionvastmanland.se
Martha Norberg Jansson
Facklig representant, Psykologförbundet
021-17 62 82

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor