Psykolog till Barn-och ungdomshälsan Köping

Refnr: 20190288

Är du legitimerad psykolog och vill vara delaktig i det fortsatta utvecklingsarbetet på en liten mottagning?  Då är det dig vi söker till oss på Barn- och ungdomshälsan i Köping!

Barn- och ungdomshälsan befinner sig just nu i en spännande tillväxtfas. Vi har öppnat nya mottagningar i länet och håller just nu på att stärka upp vårt team i Köping med en psykolog. Vi söker dig som vill arbeta kliniskt som psykolog och som ser det som spännande att få vara delaktig i det fortsatta utvecklingsarbetet på liten mottagning. Tillsammans med dina kollegor kommer ni att arbeta för att forma en verksamhet som erbjuder lika vård i länet.

Som psykolog kommer du att vara den i teamet som ansvarar för den psykologiska kompetensen. I det kliniska arbetet genomför du bedömningar och behandlingar med barn och unga i åldrarna 5 - 18 år. Du arbetar ofta tillsammans med en kollega i olika ärenden men har även egna behandlande samtal med barn, ungdomar, familjer och grupper. Samarbete med vårdgrannar förekommer vid behov

Barn- och ungdomshälsans uppdrag är att på primärvårdsnivå ta emot barn och ungdomar med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Syftet med vår verksamhet är att komma in i ett tidigt skede för att kunna hjälpa och stötta barn, ungdomar och deras familjer. Vi är en länsövergripande verksamhet i Västmanlands län som samverkar med samtliga vårdcentraler i länet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att hitta smarta och nya arbetssätt på våra arbetsplatser exempelvis genom digitala möten och internetbehandlingar.

Vi som arbetar på Barn- och ungdomshälsan är socionomer med grundläggande psykoterapiutbildning och psykologer. Vi möter barn och unga med psykisk ohälsa och deras föräldrar för kortare bedömningar och behandlingar. Hos oss välkomnas du som medarbetare till en verksamhet som hela tiden vill ligga i framkant vad gäller behandlingsmetoder och hålla oss uppdaterade med ny forskning inom området. Vi arbetar också med att hitta nya arbetssätt för att nå fler, exempelvis genom digitala möten och internetbehandlingar. För oss är det viktigt att du som medarbetare ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Barn- och ungdomshälsan.

Vi erbjuder dig:

• Stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter.
  • Möjligheten att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbete.
  • Kompetensutveckling och handledning utifrån verksamhetens och dina behov.
  • En bra arbetsmiljö med hjälp av vårt hälsoteam som aktivt arbetar tillsammans med personalen.
  • En anställning med bra personalförmåner, läs mer här.

Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för barn, ungdomar och deras familjer. Du är en person som trivs i samarbetet med andra och som gärna delar med dig av din kompetens. I arbetssammanhang har du förmåga att självständigt planera, genomföra och följa upp ditt arbete effektivt.

För att jobba hos oss behöver du vara legitimerad psykolog och inneha B-körkort. Du behöver också utan problem kunna kommunicera samt uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Vi ser det som ett stort plus om du har erfarenhet av evidensbaserat bedömnings-och behandlingsarbete, tidigare arbetat med våra målgrupper eller inom primärvården. En fördel är också om du är bekant med journalsystemet Cosmic.

Tillsvidareanställning, heltid. Arbetstid måndag-fredag, dagtid.

Tillträde efter överenskommelse

Välkommen med din ansökan senast 21 april 2019.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras innan en eventuell anställning. Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Sara Axelsson
Verksamhetschef