Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Psykolog till Barn- och ungdomspsykiatrin, Köping

Refnr: 20190121

Vill du arbeta i ett fantastiskt team med bra samarbete, på en ung mottagning? Vi befinner oss i en utvecklingsfas och söker dig som vill vara med och utveckla en kvalitativ vård med barnet i fokus tillsammans med oss.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som psykolog hos oss på barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Köping kommer du att arbeta i team tillsammans med andra psykologer, kuratorer, sjuksköterskor, läkare mm. I arbetet ingår bedömning, utredning, diagnostik och du arbetar ofta i team tillsammans med någon annan profession. Vi har ett nätverksinriktat arbetssätt som ofta sker i samverkan med exempelvis skolan, socialtjänsten och andra vårdgrannar.


Om arbetsplatsen

Barn – och ungdomspsykiatri Västmanland (BUP) är länsövergripande med mottagningar på flera orter, specialistenheter, slutenvårdsplatser och akutmottagning. Vårt mål är att erbjuda vård anpassat efter varje barns specifika behov. Vi arbetar utifrån evidens och beprövad erfarenhet och präglas av ett hälsofrämjande synsätt. Just nu finns det stora utmaningar för barn- och ungdomspsykiatrin i hela Sverige för att möta den efterfrågan och de förväntningar som finns. Vi arbetar för att kunna möta upp det på olika sätt.

Att använda ny teknik för att kunna erbjuda vård på ett mer anpassat och flexibelt sätt är något vi gärna vill utveckla. Vi använder exempelvis digitala verktyg som Ipads i det barnpsykiatriska utredningsarbetet.

Det är också viktigt för oss att ha koppling till forskningen för att främja ökad kvalitet och utvecklingsmöjligheter. Därför satsar vi på att ha ett bra samarbete med centrum för klinisk forskning som bedriver patientnära forskning och erbjuder forskningsutbildning.

I Köping tar vi emot barn och ungdomar som bor i Köpings-, Arbogas-, Hallstahammars och Kungsörs kommun. Hit kommer de som har en allvarlig psykisk ohälsa med omfattande funktionsnedsättning som inte kan behandlas på förstalinjenivå. Mottagningen ligger på sjukhusområdet, hit tar det tre minuter att promenera från järnvägsstationen.

Vi erbjuder dig

  • En arbetsplats med bra stämning, där vi ställer upp för varandra.
  • Del i ett mindre team, där det är enkelt att samarbeta med korta kontaktvägar.
  • Möjligheten att vara med i en spännande utvecklingsfas, vi är en ung mottagning där du får bidra med att öka den kvalitativa vården med barnet i fokus.
  • Ett omväxlande arbete där du får arbeta brett med utredning och behandling och samtidigt har bra möjligheter till utveckling i din profession. 


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Om du har erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar, evidensbaserat behandlingsarbete eller från barnpsykiatrisk vård är det meriterande.

För att passa hos oss behöver du ha en personlig mognad, en empatisk förmåga och du behöver kunna anpassa ditt sätt att förmedla information utifrån situation och individ. Givetvis har du ett stort engagemang och intresse för barn och ungdomar. Det här är ett jobb för dig som är trygg i dig själv och din roll som psykolog, och som vågar stå upp för din expertis även i situationer som utmanar dig.                                                                         


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse. B-körkort är ett krav.


Välkommen med din ansökan senast 17 mars 2019

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras innan en eventuell anställning. Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Solveig Salzmann
Tf enhetschef
021-17 47 93

Martha Norberg Jansson
Psykologförbundet
021-17 62 82

Cecilia Peimer
Psykolog
0221-26 44 39

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor