Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Psykolog och PTP-psykolog till Barn-och ungdomspsykiatriska mottagningen i Köping

Refnr: 20180323

Vill du arbeta i ett fantastiskt team med bra samarbete? Vi söker dig som vill vara med och utveckla en kvalitativ vård med barnet i fokus tillsammans med oss. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som psykolog hos oss fyller du en viktig roll i det teambaserade bedömnings-, behandlings- och utredningsarbetet. I teamet ingår även andra psykologer, kuratorer, sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeut, musikterapeut mm. Vi har ett nätverksinriktat arbetssätt som ofta sker i samverkan med skolan, socialtjänsten och andra vårdgrannar.

Som PTP-psykolog gör du din PTP-tjänstgöring under handledning av erfaren psykolog. Du ingår även i regionens PTP-program och kommer tillsammans med enhetschef lägga upp en årsplanering för att ditt år som PTP ska bli så bra som möjligt. I årsplaneringen kommer både regionsgemensamma och mottagningsspecifika aktiviteter inkluderas. Välkommen att kontakta enhetschef Jennie Liljehult för mer information kring hur en PTP-placering ser ut hos oss.

 

Om arbetsplatsen

Barn – och ungdomspsykiatrin i Västmanland är länsövergripande med mottagningar på flera orter, specialistenheter, slutenvårdsplatser och akutmottagning. Vi samverkar i länet för att erbjuda vård anpassat efter varje barns specifika behov. På mottagningen i Köping arbetar vi med flera strukturerade förbättringsarbeten för att kunna möta upp den efterfrågan som finns av våra tjänster. Vi utvecklar bland annat ständigt användningen av digital teknik både i det kliniska arbetet och i samverkan med våra samarbetspartners. Vår utveckling av smarta och energibesparande flöden och arbetssätt är också något vi är stolta över. Det är viktigt för oss att ha koppling till forskningen för att främja ökad kvalitet och utvecklingsmöjligheter.

I Köping tar vi emot barn och ungdomar som bor i Köpings-, Arbogas-, Hallstahammars- och Kungsörs kommun. Hit kommer de som har allvarlig psykisk ohälsa med omfattande funktionsnedsättning som inte kan behandlas på förstalinjenivå. Mottagningen ligger på sjukhusområdet, hit tar det tre minuter att promenera från tågstationen.

 

Vi erbjuder dig

  • En arbetsplats med god stämning, där vi ställer upp för varandra.
  • Att vara del i ett mindre team, där det är enkelt att samarbeta.
  • Delaktighet i spännande utvecklingsarbeten där din specifika kompetens och styrka kommer tas till vara.
  • Ett omväxlande arbete där du har möjlighet att arbeta med utredning och behandling. 
  • Bra möjligheter till utveckling i din profession och en trygg anställning. Läs gära mer om våra förmåner inom regionen här 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och dig som vill ha en PTP-tjänstgöring av hög kvalitet. Erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar, evidensbaserat behandlingsarbete eller från barnpsykiatrisk vård är meriterande. Som PTP-psykolog behöver du kunna uppvisa psykologexamensbevis senast vid tillträdesdagen.

För att passa hos oss behöver du ha en personlig mognad, empatisk förmåga och kunna anpassa ditt sätt att förmedla information utifrån situation och individ. Givetvis har du ett stort engagemang och intresse för barn och ungdomar.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

PTP-tjänstgöring innebär tidsbegränsad anställning med god möjlighet till fortsatt tillsvidareanställning.

B-körkort är ett krav.

 

Välkommen med din ansökan senast 1 maj 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras innan en eventuell anställning. Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Jennie Liljehult
Enhetschef
0221- 266 30

Christina Engström
Psykolog
0221- 264 38

Martha Norberg Jansson
Psykologförbundet
021-17 62 82

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor