Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Psykolog med enhetschefsansvar till Mödra- och barnhälsovården

Refnr: 20190285

Är du en psykolog som vill arbeta med gravida kvinnor, barn och föräldrar och samtidigt är nyfiken på att kombinera ditt uppdrag med ett enhetschefsansvar? Då är det dig vi söker till vårt psykologteam hos oss på Mödra-och barnhälsovården i Västerås!

 

Arbetsuppgifter

Som psykolog med enhetschefsansvar arbetar du kliniskt samtidigt som du har ett mindre chefsuppdrag för vårt psykologteam. Som det ser ut just nu kommer du att arbeta ungefär 75% kliniskt och resterande tid som chef, men det kan förändras. I det kliniska arbetet bidrar du med din psykologiska kompetens inom den förebyggande mödra- och barnhälsovården. Ditt arbete innebär bland annat att ge konsultation till barnmorskor och sjuksköterskor, ge stöd och behandling till patienter under graviditet samt att ge råd och stöd inom föräldraskapet. Även bedömning och utredning av enskilda barn och samspelsbehandling mellan föräldrar och barn förekommer. Tillgång till extern handledning finns och hela teamet delar tillsammans på ansvaret för 28 vårdcentraler. Du kommer att arbeta mot några offentliga och privata vårdcentraler i Västerås och ute i länet. 

I ditt enhetschefsuppdrag har du ansvar för personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar. Det innebär konkret att du har en arbetsledande funktion för teamet med alltifrån arbetsplanering, medarbetar- och lönesamtal samt är delaktig i utvecklingsarbete. Du ingår också i ledningsgruppen. 

 

Om arbetsplatsen

Psykologteamet inom den förebyggande mödra- och barnhälsovården arbetar utifrån Primärvårdsprogrammet i Västmanland. Vårt uppdrag är att erbjuda primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi arbetar mot gemensamma mål för att förbättra för våra patienter och satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten och hitta smarta arbetssätt på våra arbetsplatser. Vi ser fram emot att just du söker till oss och vi finns grundplacerade på Kraftkällan, Viksäng. Det är ett av Västerås ytterområden med gång- och cykelavstånd till centralstationen och centrum. I direkt anslutning till Kraftkällan finns parkering och bra bussförbindelser.

 

Vi erbjuder dig:

  • Ett arbete där du är chef för medarbetare med stort engagemang och kompetens. 
  • Att vara delaktig i enhetens utveckling
  • Ett självständigt arbete där du får ta ansvar
  • Hjälp och stöd i din yrkesroll av chefer och kollegor
  • En anställning med möjlighet till kompetensutveckling och fördelaktiga personalförmåner, läs mer här.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett intresse för att leda andra och som brinner för det kliniska arbetet som psykolog. Du trivs i ett arbete där du får ta stort ansvar, skapa struktur och vara en trygg ledare i ett team. Du är en lugn, lyhörd och empatisk person som värdesätter ett gott samarbete. I arbetssammanhang har du en bra förmåga att arbeta självständigt och kan utan problem planera, organisera och ta initiativ till att få aktiviteter utförda både i det dagliga och utifrån ett verksamhetsperspektiv. 

Vi ser det som positivt om du har yrkeserfarenhet av kliniskt arbete som psykolog gärna från primärvården eller riktat mot våra målgrupper. Ett stort plus är också om du har tidigare chefs-och ledarerfarenhet eller drivit utvecklings-och förbättringsarbete som en del av ditt uppdrag. För den här tjänsten behöver du vara legitimerad psykolog, inneha B-körkort och utan problem kunna kommunicera samt uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.   

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning inom din grundprofession med tidsbegränsat chefsförordnande om tre år. Dagtid måndag - fredag. Tillträde efter överenskommelse.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

 

Välkommen med din ansökan senast 21 april 2019!

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Anna Brors Ulvemark
Verksamhetschef
021-17 46 04

Margareta Lund
Psykologförbundet
021-17 51 79

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor