Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Projektledare, Förvaltningen för Digitaliseringsstöd

Refnr: 20200007

Är du en duktig och handlingskraftig projektledare som vill vara med och utveckla dagens och morgondagens digitala tjänster? Då kan det här vara din nästa arbetsplats! Här leder du spännande och utvecklande digitaliseringsprojekt som i slutänden gagnar västmanlänningen. Vi söker Dig med tidigare erfarenhet av projektledning.

Om arbetsplatsen

Förvaltningen för Digitaliseringsstöd är Region Västmanlands digitaliseringsorganisation med uppdrag att leverera digitala tjänster och förvalta vård- och verksamhetssystem. Vi arbetar i stora komplexa miljöer, med en bred spännvidd i teknik och processer. Vårt arbete kännetecknas av ständig digital utveckling, förbättring och spännande utmaningar. Förvaltningen är uppdelad i åtta enheter och tillsammans är vi c:a 150 medarbetare varav ett tiotal erfarna projektledare.

Som projektledare hos oss välkomnas du till en arbetsplats med ambitionen att ligga i framkant inom digitalisering.

Vill du veta mer om oss titta gärna https://www.youtube.com/watch?v=XL05aCDc2Hg&feature=youtu.be

 

Arbetsuppgifter 

Som projektledare hos oss bedriver du ett professionellt projektarbete. Tillsammans med berörd verksamhet kommer du att leda, styra och koordinera aktiviteter och resurser. I rollen som projektledare leder du projektgruppen mot de uppsatta och förankrade projekt- och effektmålen. Du följer upp aktiviteter och rapporterar kontinuerligt till styrgrupp och övriga intressenter. Du kan även komma att agera uppdragsledare för både förstudier och upphandlingar. Du kommer ges möjlighet till fortbildning och därmed att utvecklas i din profession.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk utbildning eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren finner relevant för tjänsten. Det är en fördel om du har utbildning som projektledare. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av projektledning och grundläggande kunskap för att hantera projektstruktur med planering, uppföljning och rapportering.

Vi ser att du som person är resultatinriktad och anpassar ditt arbete i riktning mot aktuella mål och nya omständigheter. Du tar ansvar i arbetet och kan på ett effektivt sätt planera och organisera arbetet. I stressade situationer har du en förmåga att prioritera rätt och behålla ett realistiskt perspektiv. Du trivs i samarbete med andra och har inga problem att hålla i möten eller presentationer inför såväl små som stora grupper. Ditt ledarskap utmärks av att du delegerar, motiverar och engagerar andra för gemensam riktning mot gemensamma mål.  

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 26 januari 2020.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Peter Wallin
Enhetschef Tjänster och projekt
021-17 60 42
peter.wallin@regionvastmanland.se
Thomas Lund
Vision
021-17 61 79

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor