Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Personalassistent/kommunikatör till Folktandvårdens kansli i Västerås

Refnr: 20180314

 

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och rapportera till personalchefen med huvudsakliga arbetsområden inom kompetensförsörjning, rekrytering, arbetsmiljö, lönebildning, kommunikation och andra administrativt förkommande arbetsuppgifter.

 

Om arbetsplatsen

Folktandvården Västmanland AB är ett helägt aktiebolag av Region Västmanland med 17 allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården i länet till rimliga priser. Vi är ett kunskapsföretag som kontinuerligt satsar på att utveckla och utbilda oss.

 

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig med adekvat utbildning för uppgifterna samt erfarenhet och intresse av att arbeta med ovanstående arbetsuppgifter.

 

Personliga egenskaper

Som person är du flexibel i ditt arbetssätt likväl som du har förmågan att arbeta såväl i team som självständigt och strukturerat. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. 

 

Övrig information och anställningsvillkor

Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 23 april 2018.

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

 

Kontaktpersoner

Stefan Bäckström
Personalchef
021-17 54 47
stefan.backstrom@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor