Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Patienttransportör till Resursenheten

Refnr: 20180239

Har du ett brinnande intresse för service och gott bemötande? Tycker du om att vara fysiskt aktiv i ditt arbete samt att hjälpa andra människor? Då är det kanske dig vi söker.

Då en av våra medarbetare går i pension behöver vi nu anställa en ny patienttransportör till vårt team. Är du vår nya kollega? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet består i att transportera patienter mellan olika enheter inom Västerås sjukhusområde. Det kan ske både med rullstol och säng samt som levande stöd. Som patienttransportör hos oss är det det viktigt att du som medarbetare har god fysik samt trivs i en miljö där omplanering och omfördelning av arbetsuppgifter kan komma att tillhöra vardagen.

Nya områden/uppgifter kan tillkomma, därför är viljan att lära nytt oerhört viktig.

 

Om arbetsplatsen

Resursenheten är regionens gemensamma interna bemanningsföretag med uppdrag att tillhandahålla bemanningsservice av sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare till regionens verksamheter vid korttidsfrånvaro. Resursenheten skall också avlasta verksamheterna vid interna patienttransporter inom Västerås sjukhus.

Arbetsgruppen består idag av 15 medarbetare i åldrarna 19-60 år och präglas av god stämning, öppenhet och gemenskap.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med fullständig gymnasial utbildning, gärna med inriktning mot någon form av service. God fysik är ett krav då arbetet innefattar mycket gående och tunga moment. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav (lägst SFI nivå C).


Du som söker har ett brinnande intresse för god service. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för kundens bästa. Du ha lätt för att anpassa dig till nya omständigheter samt bibehålla ett lugn i stressituationer. Vidare är du strukturerad och kvalitetsmedveten samt uttrycker en positiv attityd till arbetet och verksamheten. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att ha kollegor omkring dig. Du kan skilja på det personliga och professionella och förhåller dig på ett lämpligt sätt som är anpassat till situationen.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidare, 62 %, dag/kväll/natt. Sysselsättningsgraden kan komma att uppgå till ca 88 % under en viss tidsperiod.

Placeringsort: Västerås

Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 4 april 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Josefin Hammer Eriksson
Enhetschef
021-175252

Elisabeth Collin
Enhetschef
021-176119

Britt-Marie Book
Fackligt ombud Kommunal
021-173040

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor