Parkinsonsjuksköterska till Neurologmottagningen Medicinkliniken, Västerås

Refnr: 20210292

Är du intresserad av en arbetsplats där du erbjuds kompetensutveckling, får utmana dig själv samt ingå i ett av de bästa teamarbeten du kan tänka dig och uppskattar att arbeta självständigt? Är du en erfaren och van sjuksköterska som vill mer? Då är det kanske dig vi söker som kollega till vår Parkinsonsjuksköterska!

Parkinsonmottagning.

I arbetet ingår bl a att tillsammans med neurolog starta upp behandlingar så som pumpbehandlingar elektroniks registrering mm och utföra uppföljningar via mottagningsbesök. Teamarbete och sammanhållning är en central del i verksamheten och i teamet ingår både läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare.
Vi samarbetar också med ett paramedicinskt team.

Du planerar din egen mottagning i dialog med övriga sjuksköterskor och teammedlemmar. Du tar del i arbetet med uppföljning inom specifika områden.

Känn trygghet i att vi här alltid hjälps åt för att få ihop helheten på mottagningen och varandras mottagningar samt dagvård. Som sjuksköterska håller du dig uppdaterad inom din profession och din specifika tilldelade arbetsroll på enheten där du delger dina kollegor och deltar aktivt i teamarbete runt och för patienten och anhöriga. Kvalitetsregister är en del av vår vardag.

Du arbetar aktivt för ständig utveckling av dig själv och verksamheten.

Du får efterhand möjlighet efter dialog och behov med chef möjlighet till vidareutveckling bla genom enstaka kurser samt högskolestudier och utbildning på enheten.

Idag har vi sjuksköterskemottagningar inom Epilepsi, huvudvärk/migrän, MS, Stroke samt Parkinson

Vår mottagning är stor och länsövergripande och vi har runt 5 000 läkarbesök per år. Vi ligger i framkant med våra behandlingar och jobbar med två stora intressanta patientgrupper, neurologi och stroke. Vi deltar även i forskningsprojekt.
Vår vård är efterfrågad.
Vi har en bra dialog och utvecklar oss ständigt tillsammans.

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med arbetslivserfarenhet i yrket och är självständig.Vi ser också gärna att du har mottagningsvana sedan tidigare, erfarenhet av neurologi är också en fördel och gärna erfarenhet av Parkinsonpatienter.

Arbetet ställer krav på förmåga att arbeta självständigt, ta eget ansvar och att du är flexibel, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga samt är van att möta patienter i olika situationer.

Intresse för utvecklings- och kvalitetsarbete är av stor vikt eftersom verksamheten ständigt utvecklas och förändras.

Tillsvidareanställning, heltid, anställningsgrad kan eventuellt diskuteras.

Välkommen med din ansökan senast 9 maj 2021.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Lena Krantz
Enhetschef
Meeli Tarish