Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Överläkare/specialistläkare inom klinisk patologi till Laboratoriemedicin Västmanland, Västerås

Refnr: 20190459

Är du legitimerad läkare med specialistkompetens i klinisk patologi? Vi befinner oss i ett expansivt skede där vi genomför en modernisering och digitalisering av vår utrustning och utökar successivt verksamheten för att möta framtida behov . Det kanske är dig vi söker.


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som specialistläkare/överläkare har du i första hand ett strukturellt övergripande medicinskt ansvar där du dels driver utvecklingen inom laboratoriet med hjälp av kollegerna och dels stöttar kollegerna i deras arbete och fortsatta kompetensutveckling. Du deltar även i de sedvanliga arbetsuppgifterna inom klinisk patologi, och om kompetens finns, även inom cytologi. Verksamheten har en fin tradition av fokus på kvalitet och service. Du rapporterar till verksamhetschefen. Vi har goda möjligheter till kompetensutveckling, utvecklingsarbete och möjlighet till klinisk forskning i samarbete med Centrum för klinisk forskning (CKF).


Om arbetsplatsen

Laboratoriemedicin Västmanland har drygt 200 medarbetare och omfattar laboratorieverksamhet inom specialiteterna Klinisk Kemi, Klinisk Mikrobiologi, Klinisk Patologi och Transfusionsmedicin. Vi bedriver verksamhet vid sjukhusen i Västerås, Sala, Köping samt Fagersta. Vi bemannar också laboratorierna på några familjeläkarenheter.

Klinisk patologi inom Laboratoriemedicin Västmanland ansvarar för den morfologiska diagnostiken inom Region Västmanland. Vi är sex specialistkompetenta patologer och fyra ST-läkare. Arbetet är uppdelat i subspecialisering och några har forskningsanknytning genom Centrum för klinisk forskning (CKF). Inom verksamheten pågår en ständig utveckling vilket framöver bland annat kommer att innebära införandet av digital patologi och utveckling av molekylärbiologiska metoder.

 

Vi erbjuder dig:

  • Goda möjligheter till kompetensutveckling, en bredd i ditt yrkesutövande, utvecklingsarbete och möjlighet till klinisk forskning.
  • Möjlighet till subspecialisering.
  • En trygg anställning och anställningsförmåner, läs mer om dina förmåner här.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom klinisk patologi. Har du erfarenhet som överläkare, har lednings- och/eller forskningserfarenhet ser vi det som meriterande. Meriterande är även kompetens inom cytologi.

Som person är du trygg, stabil och har en god samarbetsförmåga. I ditt arbete är du noggrann och kvalitetsmedveten. I rollen som specialistläkare/överläkare leder och handleder du andra genom ett respektfullt och positivt förhållningssätt. Vi ser att du har ett intresse för undervisning och är tydlig i din kommunikation. Du underhåller kontinuerligt dina specialistkunskaper och är en kunskapsresurs för andra.

Vi ser att du har grundläggande datorkunskaper samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 11 augusti 2019

Vill du veta mer om tjänsten? Gör en intresseanmälan här så kontaktar vi dig.

CV och personligt brev kan du komplettera med senare.

Ansökan sker via följande länk: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/apply?site=12&lang=SE&validator=2f2b841081ed51082e9350307a4e0d3d&job_id=6411

(Inte via knappen Ansök, längst ner)

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Jonas Cederberg
Verksamhetschef
021-175 193

Lina Dahlström
HR-konsult
021-4818107
lina.dahlstrom@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor