Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Överläkare/specialistläkare inom Klinisk kemi till Laboratoriemedicin Västmanland, Västerås

Refnr: 20180146

Är du är legitimerad läkare med specialistkompetens i klinisk kemi? Vi befinner oss i ett expansivt skede där vi genomför en modernisering av vår utrustning, utökar successivt verksamheten och rekryterar nya medarbetare. Det kanske är dig vi söker.


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som specialistläkare/överläkare ansvarar du för och utvecklar delar inom verksamheten. Du leder utvecklingsprojekt där du arbetar i team med biomedicinska analytiker och kemister/ingenjörer. Du deltar även i det sedvanliga dagliga diagnostiska arbetet samt i undervisningen av medarbetare (internutbildning) och blivande läkare. Verksamheten har en fin tradition av fokus på kvalitet, service och arbetsmiljö. Du rapporterar till verksamhetschefen. Vi har mycket goda möjligheter till kompetensutveckling, utvecklingsarbete och möjlighet till klinisk forskning i samarbete med Centrum för klinisk forskning (CKF).


Om arbetsplatsen

Laboratoriemedicin Västmanland har drygt 200 medarbetare och omfattar laboratorieverksamhet inom specialiteterna Klinisk Kemi, Klinisk Mikrobiologi, Klinisk Patologi och Transfusionsmedicin. Vi bedriver verksamhet vid sjukhusen i Västerås, Sala, Köping samt Fagersta. Vi bemannar också laboratorierna på några familjeläkarenheter.

 

Klinisk kemi inom Laboratoriemedicin Västmanland är ett modernt laboratorium med en processinriktad organisation och ansvarar för all klinisk kemisk diagnostik inom Landstinget Västmanland. Laboratoriet är i ett expansivt skede där vi genomför en modernisering av vår utrustning, utökar successivt verksamheten och rekryterar nya medarbetare. På plats finns tre kolleger, två specialister och en ST-läkare.

 

Vi erbjuder dig:

  • Goda möjligheter till kompetensutveckling, utvecklingsarbete och möjlighet till klinisk forskning.
  • En trygg anställning och anställningsförmåner, läs mer om dina förmåner här.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom klinisk kemi. Har du överläkarerfarenhet, ledningserfarenhet och forskningserfarenhet ser vi det som meriterande.

 

Som person är du trygg, stabil och har en god samarbetsförmåga. I ditt arbete är du noggrann och kvalitetsmedveten. I rollen som specialistläkare/överläkare leder och handleder du andra genom ett respektfullt och positivt förhållningssätt. Vi ser att du har ett intresse för undervisning och är tydlig i din kommunikation. Du underhåller kontinuerligt dina specialistkunskaper och är en kunskapsresurs för andra.

 

Vi ser att du har grundläggande datorkunskaper samt goda kunskaper i svenska och engelska språket i tal och skrift.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 18 april 2018

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

 

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

 

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

 

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

 

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

 

 

Kontaktpersoner

Per Bjellerup
Verksamhetschef
021-17 35 14

Eva Smedh
Läkarföreningen
021-17 51 40

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor