Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Överläkare/specialistläkare gastroenterologi/internmedicin, Västmanlands sjukhus Köping

Refnr: 20190387

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Köping är beläget vid Mälarens västra strand med pendelavstånd från övriga städer i Mälardalen och Örebro. Köpings sjukhus ligger med endast tre minuters promenad från järnvägsstationen.

 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter inom endoskopi, mottagning och vårdavdelning.
Vårt sjukhus präglas av ett nära och gott samarbete både inom sjukhuset och med våra vårdgrannar.

 

Om arbetsplatsen

Medicinkliniken vid Västmanlands sjukhus Köping inrymmer en klassisk internmedicinsk klinik med flertalet subspecialiserade kollegor inom kardiologi, endokrinologi, gastroenterologi, hematologi, nefrologi och geriatrik. Dessutom har vi en mottagningsverksamhet samt en endoskopienhet.
Till verksamhetsområdet hör också vår akutmottagning som har öppet dygnet runt. Slutenvården består av tre vårdavdelningar med totalt 74 vårdplatser. Läkarstaben består av 15 överläkare/specialistläkare och 11 ST-läkare, 1-3 AT-läkare samt vikarierande underläkare.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialistkompetens inom gastroenterologi och allmän internmedicin och som vill vara med att driva och utveckla vår verksamhet. Du skall kunna delta i bakjouren. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, kompetens och samarbetsförmåga.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 23 juni 2019

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Johan Saaw
Verksamhetschef Västmanlands sjukhus Köping
0221-267 04

Mirka Kwiatkowska
Läkarföreningen
021-17 30 00 (växel)

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor