Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Överläkare till Kvinnokliniken, Köping

Refnr: 20180955

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Vi söker överläkare inom gynekologi/obstetrik till vår väl fungerande mottagning/dagkirurgi i Köping.

 

Om arbetsplatsen

Kvinnokliniken bedriver såväl obstetrisk som gynekologisk verksamhet. Inom den obstetriska delen av verksamheten finns specialistmödravård, förlossningsvård, BB-vård samt amnings- och BB-återbesöksmottagning. Klinikens gynekologiska vårdavdelning är inriktad på både benign och malign gynekologisk kirurgi inklusive cytostatikabehandling. Inom den gynekologiska verksamheten finns också en dagavdelning för både medicinsk och kirurgisk verksamhet. Kliniken har mottagningsverksamhet både i Västerås och Köping. Kliniken har ca 230 medarbetare varav ett 30-tal läkare.

 

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär läkaruppgifter inom främst gynekologisk verksamhet. Huvudsaklig placering inom vår väl fungerande öppenvårdsverksamhet, inklusive dagkirurgi, i Köping. Eventuellt kan arbete som jour/bakjour i Västerås ingå. Vidare kommer du att delta i undervisning och handledning av ST-läkare, AT-läkare och läkarstudenter i enlighet med utbildningsdirektiv.


Kvalifikationer

Vi söker dig med svensk läkarlegitimation med specialistutbildning inom gynekologi/obstetrik. Du har minst fem års erfarenhet av arbete som specialistläkare inom specialområdet och vi ser gärna att du har erfarenhet av bakjoursarbete. Vidare har du kunskap att självständigt utföra gynekologiska operationer. Goda kunskaper i svenska, tal och skrift, är ett krav för tjänsten

Vi söker dig med personlig mognad som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är självgående och professionell i din yrkesroll och har ett gott kliniskt omdöme och en värdegrund där humanistisk människosyn genomsyrar agerandet i arbetet. Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap och är en kunskapsresurs för andra.

Din samarbetsförmåga är god och du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du har förmåga att leda och handleda andra genom ett respektfullt och positivt förhållningssätt.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning 100% eller efter överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan senast 2 januari 2019. 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Lena Ahlbin
Verksamhetschef
021-17 32 88

Mats Stenberg
Läkarföreningen
021-17 30 00

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor