Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Överläkare till Barn- och ungdomspsykiatrin

Refnr: 20200696

Nu söker vi en överläkare till Barn-och ungdomspsykiatrins öppenvård. Vill du bli en del av en verksamhet där vi satsar stort på tillgänglighet samt snabbare och säkrare insatser? Och där du får möjlighet att vara med och påverka den framtida utvecklingen? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som överläkare inom vår öppenvård ingår du i vårdteam bestående av psykologer, sjuksköterskor och kuratorer, där ni tillsammans arbetar för att göra skillnad för patienterna. Vägledande för organisationen är en väl fungerande vårdkedja, med ett gott samarbete med slutenvården, övriga vårdgrannar, skola och socialtjänst.

Inom BUP Västmanland har vi satsat mycket på ökad tillgänglighet för våra patienter och att skapa en snabbare och säkrare diagnostik med rätt insatser. Detta har vi gjort genom att starta en ny remiss och bedömningsinstans som heter BUP-starten som har ökat tillgängligheten markant. Vi bedriver även forskning på arbetsplatsen och för gärna en dialog med dig som är intresserad av det. Utöver öppenvårdsarbete kommer du även ingå i bakjourslinjen. 

 

Vi erbjuder dig

  • en lön som tål att jämföras med samtliga regioner i Sverige
  • ett stort mått av delaktighet och möjlighet att påverka utvecklingen av både det egna och det klinikspecifika arbetet
  • en god och hälsofrämjande arbetsmiljö där en bra balans mellan arbete och fritid ska vara möjlig
  • bra stöd från chefer och från administrationsenheter
  • generöst med kompetensutveckling i linje med verksamhetens mål och kontinuerlig fortbildning inom specialistområdet
  • en trygg anställning och bra förmåner som du kan läsa mer om här https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/
  • goda villkor och fördelaktiga pensionsavtal. Löneförmån i form av löneväxling. Till dig som är intresserad av en anställning hos oss kommer vi att erbjuda konsultation hos våra pensionshandläggare för att du ska få bra kunskap om hur pensionsavtalet påverkar just dig.

Västmanlands sjukhus har ett geografiskt läge som ger goda pendlingsmöjligheter från bland annat Stockholm (1 h med tåg), Uppsala (1 h med buss), Eskilstuna (30 min med tåg) och Örebro (50 min med tåg). Västerås är en enkel stad att leva och arbeta i med närhet till det mesta och där du bland annat kan finna trevliga sjönära bostäder i närhet till sjukhuset.
 

Om arbetsplatsen

Barn – och ungdomspsykiatri Västmanland (BUP) är en specialistresurs för barn och ungdomar i åldern 0-18 år samt deras familjer. Verksamheten bedrivs i öppenvårdsmottagningar i Köping, Västerås, Sala och Fagersta. Länsgemensamma resurser som till exempel arbetsterapeut och dietist finns i Västerås. BUP Västmanland innefattar förutom öppenvård även en slutenvårdsavdelning med fem vårdplatser, ätstörningsenhet samt en akutmottagning. Vårt mål är att erbjuda vård anpassat efter varje barns specifika behov. Vi arbetar utifrån evidens och beprövad erfarenhet och präglas av ett hälsofrämjande synsätt.

Läkargruppen inom kliniken består av totalt nio specialistläkare, sju ST-läkare, två vikarierande underläkare, en läkarsamordnare och en enhetschef.


Kvalifikationer

Du som söker har en svensk läkarlegitimation och specialistutbildning inom barn-och ungdomspsykiatri. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till andra i din omgivning på ett smidigt och lyhört sätt. Vi värdesätter ett öppet och prestigelöst klimat och vi söker dig som passar väl in i det. Du har ett stort patientfokus och vi ser det som positivt om du även vill bidra till att utveckla verksamheten. 


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, 100 %. Placering i Västerås. Skulle du vara intresserad av placering på övriga orter i länet så kan vi föra en dialog om det.

 

Välkommen med din ansökan senast 13 december 2020!

 

Snabbansökan

Hinner du inte skicka in en komplett ansökan just nu? Inga problem, anmäl dig med telefonnummer och e-post vi följande länk så tar vi kontakt med dig. Ansökan.

 

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Tove Marthin
Verksamhetschef
021-481 85 77
Charlotte Suvero
Enhetschef Läkargruppen
021-173961
Kristin Carlström Dahllöf
Facklig representant
021-17 43 18

Liknande tjänster

Ort
Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor