Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Överläkare inom palliativa enheten

Refnr: 20180327

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som överläkare vid den palliativa enheten får du möjligheten att vara med och utforma riktlinjer för den palliativa vården. Till arbetet hör kliniskt arbete med patienter, anhöriga, remissbedömningar och kontakt med Västmanlands sjukhus övriga kliniker. Du arbetar i nära samarbete med enhetschefen för den palliativa enheten. Om du önskar finns möjlighet till en aktiv roll i det regionala RCC-arbetet. Ett framtida medicinskt ledningsansvar för enheten kan bli aktuellt.

Om arbetsplatsen

Onkologkliniken är en länsövergripande klinik med verksamhet i Västerås som tar hand om patienter med tumörsjukdomar och erbjuder dem adjuvant, kurativ och palliativ behandling. Kliniken arbetar efter nationella vårdprogram såsom det nationella vårdprogrammet för palliativ vård. Vår palliativa enhet består dels av AH-teamet (avancerad hemsjukvård) som har verksamhet i Västerås och Köping och tillsammans vårdar cirka 50 palliativa patienter i hemmet. Till enheten hör också den palliativa enheten bestående av slutenvårdsplatser och AH-team. Här bedrivs sjukvård för palliativa patienter i en hemlik och stimulerande miljö. 

Onkologkliniken består också av en öppen vårdsmottagning, dagvårdsenhet, strålbehandlingsenhet och avd. 80 (slutenvårdsavdelning). Inom Västmanlands Sjukhus Västerås finns även Centrum för Klinisk Forskning, en del av medicinska fakulteten vid Uppsala Universitet. Centret erbjuder gott stöd för forskningsintresserade.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistutbildad läkare gärna inom onkologi. Meriterande är palliativ medicin som grenspecialitet. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av arbete som läkare inom området palliation och/eller onkologi. Du har med fördel intresse och erfarenhet av utvecklingsarbete, undervisning och processarbete. Grundläggande datakunskaper samt goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Vi söker dig som är självgående och professionell i din yrkesroll och som har ett gott kliniskt omdöme. Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar, väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden och visar omdöme vid agerande och beslut. Din värdegrund vilar på en humanistisk människosyn och det genomsyrar agerandet i ditt arbete. Du agerar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policys och riktlinjer. Din samarbetsförmåga är god och du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du har förmåga att leda och handleda andra genom ett respektfullt och positivt förhållningssätt. Vi ser att du är kommunikativ och tydlig och därmed kan förmedla budskap på lättförståeligt vis.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, 100%. Tillträde enligt överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan senast 13 april 2018! 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Margareta Randén
Verksamhetschef Onkologkliniken
021-176121

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor