Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ortodontiassistent till Tandreglering, Specialisttandvården

Refnr: 20200593

Vill du ha ett arbete där du som ortodontiassistent arbetar i team? Då är det kanske dig vi söker till oss på Tandregleringen i Västerås.

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som ortodontiassistent hos oss har du en viktig roll i vår verksamhet. Du ingår i team med delegerat arbete och assistans till övertandläkare. Du har även egna pass med patientarbete och utför en del patientadministration. 

 

Om arbetsplatsen

Hos oss välkomnas du till en klinik med stor specialistkompetens och som ser positivt på att arbeta framåt både med utveckling och kvalitet. Vi är bemannade med fem övertandläkare, sju ortodontiassistenter, två ST-tandläkare, en nischtandläkare, tre tandsköterskor, medicinsk sekreterare samt steril- och receptionspersonal. Tandregleringen ligger i moderna lokaler med bra utrustning. Vi utför alla sorters tandregleringsbehandlingar och cirka 600 nya patienter startar sin tandregleringsbehandling hos oss varje år. Vi har även en annexklinik i Köping. 

Tandregleringen är en del av Specialisttandvården i Västmanland. Verksamheten inrymmer förutom tandreglering även käkkirurgi, orofacial medicin, protetik, parodontologi, endodonti, bettfysiologi, pedodonti och inom kort även odontologisk radiologi.

 

Vi erbjuder dig: 

  • Ett arbete där du har ett stort ansvar och får ta egna initiativ.
  • Arbete på en trevlig arbetsplats som värnar om att skapa förutsättningar för en bra arbetsmiljö.
  • Ett arbete med mycket patientkontakt. 

 

Kvalifikationer

Som medarbetare hos oss ser vi att du är en person som trivs i samarbetet med andra samtidigt som du utan problem kan projektleda dig själv och ditt arbete. Du har ett ödmjukt förhållningssätt, är kommunikativ och skapar gärna engagemang och delaktighet både i patienternas behandlingar så som i verksamheten. Det här är ett jobb för dig som tycker om att ta initiativ och som motiveras av att uppnå resultat i det du driver. Är du också kvalitetsmedveten och trivs med utmaningar så kan det här vara det perfekta jobbet för dig. 

Du som söker är utbildad ortodontiassistent med intresse för tandreglering. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med tandvård riktat mot barn och unga och/eller har fotografisk- och tandteknisk erfarenhet. Har du även kunskap i systemet T4 ser vi det som en fördel. Då du kommer att ha många kontaktytor behöver du utan problem kunna kommunicera samt uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid.

Anställningsgrad kan diskuteras. 

Tillträde efter överenskommelse. 
 

Välkommen med din ansökan senast 8 novemner 2020. 

Intervjuer planeras att ske från v.47.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Gönul Akkurt
Enhetschef
021 - 17 64 86
Sandra Wennberg
Vision
021-17 54 21

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor