Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Onkologiklinken söker en kontaktsjuksköterska

Refnr: 20200613

Som kontaktsjuksköterska är du ofta patientens första kontakt med onkologikliniken. Du kommer fungera som en viktig länk som följer patienten genom vårdkedjan. Det innebär att du blir en viktig funktion och trygghet för patienten.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som kontaktsjuksköterska innebär daglig telefonrådgivning via TeleQ, att delta vid multidisciplinära konferenser för din tumörgrupp och delta vid nybesök och informera patienten om beslutad vård med biverkningar och egenvård. I samband med nybesök upprättar du eller uppdaterar Min vårdplan med information som gäller för aktuell patient. Cancerrehabilitering är en stor och viktig del i ditt arbete som kontaktsjuksköterska och samarbete sker med paramedicinare. Din roll som kontaktsjuksköterska innebär också nätverksträffar inom din tumörgrupp samt andra kvalitetsseminarier är en naturlig del i dina arbetsuppgifter för att upprätthålla och utveckla kompetens inom cancervården.

 

Om arbetsplatsen

Onkologikliniken i Västerås utgörs av en mottagning, strålbehandlingsavdelning, slutenvårdsavdelning och dagvårdsavdelning. Kliniken består idag av ca 130 medarbetare och vården bygger på en helhetssyn av människan, vilket innebär att ta hänsyn till fysiska, psykologiska, sociala och existentiella faktorer.

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska är ett krav och vi ser gärna att du har några års erfarenhet av yrket. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom onkologisk vård samt erfarenhet av arbete med cancerpatienter. Det är även en fördel om du har arbetat med telefonrådgivning.

Vi söker dig med personlig mognad som är trygg, stabil och har självinsikt med god samarbetsförmåga. Du är tydlig och har en pedagogisk förmåga där du kan förmedla kunskap till andra på ett bra sätt. Du driver dina egna processer framåt och tar ansvar för dina uppgifter. I ditt arbete gör du även korrekta avvägningar och prioriteringar. Eftersom arbetet går ut på att ha kontakt med både patienter, anhöriga och personal söker vi dig som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning heltid.

I tjänsten ingår regelbunden helgtjänstgöring på avd 80 Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 2 november 2020!

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Pernilla Karlsson
Enhetschef
021-4818838
Johanna Axelsson
Vårdförbundet
021-17 63 41

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor