Nu söker vi ICT-ansvarig till Ambulanssjukvården Västmanland

Refnr: 20190732

Ambulanssjukvården utgör tillsammans med akutmottagningen i Västerås, akutkliniken. Ambulanssjukvården har ca 35 000 uppdrag per år. I Västmanland utgår ambulanserna från fyra orter, Fagersta, Köping, Sala och Västerås. I ambulanssjukvården drivs också Sjukvårdens Larmcentral som prioriterar 112-samtal och dirigerar länets ambulanser.

Då vår ICT-ansvarige går i pension söker vi nu ersättare till tjänsten.

Som ICT-ansvarig ska du hantera förekommande datorutrustning inom ambulanssjukvården. I första hand behöver du hantera fordonsdatorer, Rakelterminaler och journalsystemet (programvaror, programmering, installationer, reparationer och underhåll). Även telefoner och stationsalarmeringsutrustning liksom kameror och trådlösa nätverk ingår att hantera. Support och underhåll/utveckling av befintliga lösningar. Kontakter med leverantörer och övriga IT-funktioner inom Regionen. Fler arbetsuppgifter kan tillkomma.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller utbildad ambulanssjukvårdare/dirigent.

-Har erfarenhet/intresse av likande uppdrag.
- Har en god administrativ förmåga.
- Har kunskaper i programmering, nätverk.
- Har intresse av verksamhetsutveckling och förbättringsarbete.
- Erfarenhet av ambulanssjukvård/akutsjukvård är meriterande.

Du har ett stort datorintresse och datakunnande. Som person är du driven och framåtskridande, kan hålla en god struktur och komma med förbättringsförslag. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, säkerställer att budskap och förväntningar är klara för alla berörda parter. Vidare relaterar du till andra på ett lyhört sätt, du lyssnar, kommunicerar och är lösningsorienterad i alla typer av situationer du kan hamna i.  Du har förmågan att se till att projekt eller resultat är uppnådda och förblir motiverad och effektiv. Tjänsten kan innehålla kliniskt arbete.

Heltid, tillsvidare i grundprofessionen, tidsbegränsat förordnande. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast den 22 november 2019.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Fredrik Leek
Områdeschef Ambulanssjukvården Västmanland
Fredrik Rudstam /Peter Sjödahl
Vårdförbundet