Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Nattsjuksköterska till Fagersta sjukhus

Refnr: 20181037

Vi söker dig som vill vara en del av vårt trevliga gäng och bidra till vår fortsatta utveckling av vårdavdelningen på Fagersta sjukhus.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss gör du skillnad och skapar värde varje dag. Tillsammans med din arbetsgrupp skapar du trygghet och förtroende för både patienter och anhöriga.

Du arbetar utifrån ett helhetsperspektiv med patienten i fokus och har ett arbetsledande ansvar i omhändertagande, behandling och omvårdnad av akut sjuka internmedicinska patienter.

Vi försöker utöver de medicinska insatserna bidra med de små sakerna som gör skillnad under vårdtiden. Vi tar oss tid för att finnas där, lyssna och samtala. Hos oss erbjuds du ett roligt, självständigt och stimulerande arbete. Du är del av ett multiprofessionellt team som är sammansatt av olika yrkesprofessioner.

 

Om arbetsplatsen

Fagersta sjukhus ligger organisatoriskt under Köpings sjukhus där också verksamhetschefen finns. Biträdande verksamhetschef finns i Fagersta. Medicinkliniken består av tre olika enheter; Medicinmottagning, Vårdavdelning och Rehabenhet.

Vårdavdelningen har 16 vårdplatser samt AH verksamhet. Vi arbetar med eftervården av patienter som kommer från akutsjukvården i Västerås och Köping, samt med rehabilitering, äldre och palliativ vård. 

Här arbetar cirka 30 medarbetare som består av undersköterskor, sjuksköterskor och rehabteam.

Nyfiken på hur det är att bo, verka, leva och besöka Fagersta? Gå in och titta här

Vi erbjuder dig 

  • En arbetsplats som kännetecknas av trygghet, öppenhet och god gemenskap 
  • Möjlighet till rotationstjänst för att bredda din kompetens 
  • Kompetensutveckling via Regionens lärcentrum.
  • Region Västmanlands "introduktionsår för sjuksköterskor" för nyexaminerade. Syftet med introduktionsåret är att underlätta övergången från utbildning till yrkesrollen som sjuksköterska och är ett komplement till klinikens egen introduktion. 
  • Läs mer om Region Västmanlands förmåner här.  

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet i yrket. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska i så väl tal som skrift. Erfarenhet av omhändertagande av patienter med internmedicinska diagnoser, strokepatienter samt AH patienter är något vi värdesätter.

Du är professionell i din yrkesroll och eftersträvar ett gott bemötande till patient, kollegor och anhöriga. Du har lätt för att leda, planera och prioritera i ditt arbete. Under nätter och helger har du stöd av en jourläkare på telefon, vilket ställer krav att du kan fatta egna beslut när det så krävs.

Vidare har du förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation och behandlar andra människor med ödmjukhet och respekt.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidaretjänst, heltid. Vi söker sjuksköterska för nattjänstgöring. Tillträde efter överenskommelse.

Från hösten 2017 tillämpas en ny förmånlig tidsvärderingsmodell vid rotation natt eller ständig natt.

 

Välkommen med din ansökan senast 31 januari 2019

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Susanne Hansen
enhetschef
0223-472 53

Harriet Lindqvist
Vårdförbundet
021-10 41 62

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor