Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Medicinska sekreterare till Vuxenpsykiatrisk mottagning 2 Köping

Refnr: 20190207

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Om arbetsplatsen

Vi är en arbetsplats med bra kollegor och god stämning. Det finns bra pendlingsmöjligheter från Västerås och Örebro. Vi är 2 specialistpsykiatriska öppenvårdsmottagningar med tätt samarbete emellan och vi är sammanlagt 35-40 medarbetare.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet består i sedvanliga medicinska sekretararuppgifter såsom journalskrivnin, administration av väntelistor, bokning till läkare, registreringar, statistikarbet och service till behandlingpersonal med diverse administrativa uppgifter. Arbete i reception ingår också i arbetsuppgifterna enligt rotationsschema. Visst ansvar för introduktion av nyanställda förekommer samt att vara delaktig i sekreterargruppens utveckling av rutiner etc. Du är även delaktig i mottagningens övriga verksamhetsutveckling

 

Kvalifikationer

Utbildad medicinsk sekreterare och gärna med erfarenhet från psykiatri och receptionsarbete. Du har goda datakunskaper och förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Har du dessutom erfarenhet av journalsystemet Cosmic ser vi det som meriterande.

Vi tror att du är en strukturerad person med hög grad av servicekänsla. Du är självgående vad gäller ditt arbete och kan ta egna initiativ. Du ser inte omöjligheter utan försöker alltid lösa saker efter eget huvud. Då del av arbetet är i reception tror vi att du är en bra lyssnare med god förmåga att kommunicera.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställningar, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2019.

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras innan en eventuell anställning. Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=7qLByHRP6mY&t=1s%E2%80%8B Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Julia Fosstveit
Enhetschef
0221-263 76

Viola Rönnberg
Vision
viola.ronnberg@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor