Medicinska sekreterare till Västmanlands sjukhus Köping och Fagersta

Refnr: 20180420

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad

varje dag. På riktigt.

Vårdadministrativa enheten Västmanlands sjukhus Köping och Fagersta. Beroende på var du bor blir din arbetsplats antingen Fagersta eller Köping.

I arbetet som medicinsk sekreterare kommer du bistå med arbete på båda enheterna.

Ett arbete inom Region Västmanland ger dig en trygg anställning. Läs mer om dina förmåner https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner

Som medicinsk sekreterare hos oss utför du ett betydelsefullt arbete och kommer att ha en roll med många olika arbetsuppgifter. Ditt arbete kommer bland annat bestå av journalskrivning och tillhörande administrativa uppgifter.

Vi arbetar ständigt med att utveckla våra processer i syfte att säkerställa en hög patientsäkerhet och att ge en god kvalitet på arbetet.

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller som blir klar med sin utbildning till medicinsk sekreterare 2018-2019.

Vi ser det som meriterande att du har utbildning i sjukdomsklassificering hos t ex Emendor Consulting AB eller likvärdig utbildning samt kunskaper i programmet Cosmic, som är vårt arbetsredskap.

Medicinska sekreterarna hos oss arbetar i en grupp och är placerade på samma plats, så vi ser att du som person är relationskapande, respektfull och tillmötesgående i ditt bemötande.

Du är noggrann, kontrollerar stressiga situationer och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter.

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 30 juli 2018

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Elisabeth Wikström
Avdelningschef