Medicinska sekreterare till Köping sommaren 2021

Refnr: 20210077

Just nu söker vi medicinska sekreterare till sommaren 2021. Är du utbildad medicinsk sekreterare är det kanske just dig vi söker.

Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken enhet du kommer att arbeta på. Vanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare är journaldokumentation samt övriga administrativa uppgifter. Även visst receptionsarbete kan förekomma. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier. Vi erbjuder en individuellt anpassad introduktion.

Utbildning till medicinsk sekreterare eller vårdaministratör är ett krav.

Har du tidigare erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare samt kunskaper inom journalsystemet Cosmic samt att du har kunskaper i primärklassificeringssystemet DRG ser vi det som mycket meriterande. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är en förutsättning.

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du mycket god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt. Du gillar utveckling, utmaningar och ett högt arbetstempo. Du har en hög servicekänsla, är flexibel och har förmåga att prioritera i pressade situationer. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning.

Semestervikariat till sommaren 2021. Heltid, deltid. Dagtid. När du skickar in din ansökan finns möjlighet att ange vilken verksamhet som du är intresserad av.

Behov finns just nu inom följande verksamheter men kan komma att utökas:

• Vårdadministrativa enheten i Köping
  • Ullvi Tuna vårdcentral, Köping

Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2021

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner:

Elisabeth Vikström, enhetschef, tfn 0221-265 25, vårdadministrativa enheten i Köping
Carina Fogelgren, Verksamhetschef, Ullvi Tuna vårdcentral, Köping

Facklig företrädare: Vision

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

HR-administratör HR-Service
rekrytering@regionvastmanland.se