Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Medicinska sekreterare till Medicinkliniken

Refnr: 20200804

Vi söker nu med anledning av att några av våra högt uppskattade medarbetare går vidare i sina karriärer, medicinska sekreterare för tillsvidaretjänster och vikariat inom någon/några av Medicinklinikens olika enheter.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter
 

Som medicinsk sekreterare/vårdadministratör på medicinkliniken arbetar du flexibelt i en dynamisk organisation med många olika arbetsuppgifter i förändring. Arbetsuppgifterna innefattar bl a medicinsk dokumentation i Cosmic för både läkare och sjuksköterskor samt kallelser, provtagningsunderlag, kvalitetsregister mm. Du ingår i en mindre grupp av sekreterare som arbetar åt en enhet som består av mottagning, avdelning och/eller medicinsk dagvård. Din arbetsplats finns på mottagning/avdelning där du kommer vara delaktig i den dagliga verksamheten och arbetar tillsammans med både sekreterare och   annan vårdpersonal. Vi tillämpar arbetssätt med fördelning av diktat vilket medfört att vi idag ligger helt i fas med skrivningen så att utrymme finns för andra utvecklande arbetsuppgifter. Inom ramen för arbetet, utifrån kompetens, personliga egenskper och tidigare erfarenheter finns möjlighet till ett arbetsledaransvar fram över i nära samarbete med enhetschefen.

Det ingår även att delta i klinikens förbättringsarbete och att kunna se potential och utveckling i det dagliga arbetet. Sedan något år ges möjlighet till distansarbete för ett antal medarbetare någon dag per vecka vilket kommer att utökas successivt med tiden. Kliniken har även som mål att alla som önskar ges möjlighet att få gå utbildning i diagnosklassificering via extern utbildningsanordnare. Inom tjänsterna finns utrymme för kodaransvar om sådan erfarenhet och kunskap finns bland de sökande.

Känner du att detta verkar vara något för dig och vill ha ett varierande arbete under utveckling och framåtanda hoppas vi att just DU söker dig till oss!

Medicinkliniken är en dynamisk verksamhet med högt tempo och vi drivs av en vilja att effektivisera det egna arbetet, varje dag på riktigt.

 

Om arbetsplatsen

Medicinklinikens sekreterarorganisation består av enhetschef och 26 medicinska sekreterare som arbetar över hela medicinkliniken.

Medicinkliniken erbjuder invärtes medicinsk bassjukvård och övergripande specialistvård till västmanlänningarna. Medicinkliniken är uppdelad i fyra sektioner, Endokrin- och njurmedicinska sektionen, Gastro-, hematologi- och lungsektionen, Hjärt- och akutmedicinska sektionen samt Neurologi- och strokesektionen. Sekreterarorganisationen är en fristående enhet bland de nio olika enheter som finns inom kliniken.

Medicinkliniken är uppdelad i åtta enheter med 5 vårdavdelningar och mottagningar tillhörande respektive specialitet. Medicinkliniken präglas av ett nära samarbete mellan sektioner och specialiteter. Avdelningar och mottagningar arbetar med fokus på teamarbete och förbättrade vårdflöden. På medicinkliniken arbetar drygt 550 medarbetare och kliniken omsätter ca 900 Mkr.


Kvalifikationer
 

Du har godkänd utbildning inom Hälso- och sjukvårdsadministration eller motsvarande läkarsekreterar-/medicinsk sekreterarutbildning med något eller några års erfarenhet av yrket. Du har goda datakunskaper och gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic samt diagnoskodning. Du har goda kunskaper i medicinsk terminologi och det svenska språket. 

Vi söker dig som är självgående och som tar ansvar för dina uppgifter på ett strukturerat sätt. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och effektiv. Din samarbetsförmåga är god och du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är serviceinriktad och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra på ett flexibelt sätt. Mycket stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

 

Anställningsvillkor

Heltid 1-2 tillsvidare, tillträde snarast.

Heltid 1-3 vikariat 1 år, tillträde snarast eller enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 23 januari 2021

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Ann Lagelius
Enhetschef
021-17 56 86
ann.lagelius@regionvastmanland.se
Dennis Johansson
Vision
021-17 48 44

Liknande tjänster

Ort
Tjänster
Tjänst Ort Publiceringsdatum
Medicinska sekreterare till Region Västmanland sommaren 2021 Länsövergripande 2021-01-22

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor